Goede service en snel geregeld. Wel zijn ze vergeten de kilometerstand van de volgende beurt te veranderen nu sta ik inmiddels -365 kilometer.
Op voorhand netjes gebeld, heldere afspraken. Paar dagen van tevoren nog een check up belletje. Vervolgens volgens afspraak opgehaald en netjes te woord gestaan. Ruimte gekregen nog het een en ander toe te lichten. Vervolgens ruim op tijd de auto weer schoon en in orde terug.
Simpel om een afspraak te maken, duidelijke, klantvriendelijke communicatie, prettig op deze manier
Goede service, communicatie kon beter. Ze doen wat ze moeten doen en ook nog eens uitstekend.
Garage gaf aan niet op de hoogte te zijn van de onderhoudsbeurt, doordat door prolease een onjuist emailadres wordt gebruikt voor het doorgeven (ondanks dat meneer aangaf dit al ettelijke keren te hebben doorgegeven). Nieuwe onderhoudsbeurt ingepland voor deze vrijdag. Hier schriftelijk nog niets over ontvangen van prolease.
Onderhoudservice was netjes geregeld. Auto werd op tijd opgehaald en eerder teruggebracht dan gepland. Afspraak was snel geregeld.
Goede en vriendelijke service
snel en erg goed
Positief en volgens afspraak. Tips voor verbetering: meer uitleg of procedures aan bestuurder, niet alleen de Leasemaatschappij maar ook de bestuurder schriftelijk informeren over uitgevoerde werkzaamheden (dit draagt bij aan het vertrouwen tussen bestuurder en onderhoudsbedrijf). Stuuruitlijning niet geheel naar wens, maar nog niet teruggekoppeld aan onderhoudsbedrijf.
N.V.t.
Servicebeurt snel ingepland en prima uitgevoerd
Goede ervaring
Ik had bv gevraagd of mijn navigatie een update kon krijgen, hier zouden zij achteraan gaan. Dit is niet gebeurd en ook geen terugkoppeling op gehad. Laatste update van de navigatie is in 2013 geweest terwijl ik mijn auto in 2019 nieuw heb ontvangen, hierdoor herkent hij veel straten niet die na 2013 gebouwd zijn.
Goede haal- en brengeservice. Ook fijn dat er paar dagen van te voren werd gebeld.
APK kon snel ingepland, haal en brengservice was netjes. Auto van buiten keurig schoon teruggebracht. Binnen helaas niet. Daarnaast stond de verlichting opeens uit, wat niet iets is dat ik nog standaard controleer bij wegrijden (onwenselijk dus). Dan een onderdeel die niet aan de garage ligt, maar bij de leasemaatschappij maar wel onprettig is; dat het herstellen van lekkende olie niet meer mag bij een auto die uit het contract loopt vindt ik ook erg onprettig, lijkt me toch niet te veel gevraagd.
Prettig, vriendelijke en correct uitgevoerd, haal en breng service werkt perfect, geen opmerkingen
Er werd geconstateerd dat mijn schokbreker lek zou zijn. Daarvoor werd ik ivm garantie naar de merkdealer gestuurd. Daar aangekomen blijkt deze helemaal niet lek te zijn, maar alleen wat vettig. En dat hoort zo aldus de dealer. Daarnaast is mijn ruitenwisser alleen schoongemaakt en niet vervangen. Daardoor streept deze helaas nog steeds, ondanks anders aangegeven. Jammer! Het blijkt dat je toch ook gewoon naar de merkdealer mag voor onderhoud en aangezien ik daar veel betere ervaring mee heb, gaat de auto voortaan gewoon weer daarheen!
Makelijk, betrouwbaar, snelle service,
Auto opgehaald en afgeleverd volgens afspraak. Goede en heldere communicatie met het bedrijf.
Perfect, snel en schoon en glimmend terug hoe fijn is dat!
Geen op of aanmerkingen
Wel oké, ik heb alleen geen signaal gehad wanneer de auto werd teruggebracht en niks vernomen over eventuele bijzonderheden of aanpassingen aan de auto. Ik weet nog steeds niet wat ze nu hebben gedaan. Daarnaast was de auto gewassen en voor gestofzuigd, maar achter niet.
Bij het garagebedrijf in Soest ( ik dacht Pouw en Kraan) werd ik zeer vriendelijk geholpen. Auto gewassen en schoongemaakt, probleempje met de ventilator verholpen. Prima! 👍
Ik had verwacht dat de auto zoals de vorige keer ook zou worden schoongemaakt/gestofzuigd. Onderhoud is prima uitgevoerd De auto was door mij ook niet netjes aangeleverd.
Darwinstraat 20
6718 XR Ede
‘Your ride is our drive.’ Kenmerkend voor onze werkwijze is dat professionaliteit en persoonlijke aandacht hand in hand gaan. ProLease is onafhankelijk van banken en automerken en heeft alle leasevormen en mobiliteitsoplossingen in huis. Hierdoor kunnen wij u altijd de best passende oplossing adviseren. Van ShortLease tot Full Operational Lease. Wij bewijzen dagelijks dat het anders én beter kan. Lease prof Service Centers heeft haar processen en werkafspraken op een efficiënte wijze geautomatiseerd en laat dit op een eenduidige wijze door een landelijk dekkend netwerk van bedrijven uitvoeren. Deze werkwijze in combinatie met het denken vanuit ondernemerschap is voor u als zakelijke rijder