Fijn Bedrijf
Auto keurig op tijd opgehaald en weer netjes gewassen thuis afgeleverd.
Prettige dienstverlening
na
Heel netjes gedaan, bedrijf was ontzettend flexibel met aanvullende vragen over contact. Auto zeer tijdig en schoon afgeleverd. Niets dan positieve feedback.
Periodiek onderhoud en bandenwissel. Ondanks de moeilijke tijd met Corvid-19 was alles toch weer goed geregeld. Belletje enkele dagen van te voren vanuit lease bedrijf of het nog door kon aan, en zoals gebruikelijk een belletje van de garage om het verder af te stemmen. En de auto ook weer mooi voor de deur terug gekregen ook al was dat niet nodig.
Prima service, auto ook netjes schoongemaakt van binnen en buiten. Leenfiets mee gekregen; die was ook prima. Door drukte duurde het wel 4 weken voordat ik daar terecht kon.
Prima garage heel correct geholpen door auto Nassau
perfecte service!
Ben zeer netjes geholpen en vriendelijk personeel
Door omstandigheden had ik op de geplande dag maar 4 uur de tijd om de auto weg te brengen en op te halen (8-12). Anders zou ik de auto de volgende dag ophalen. Vervangend vervoer en snel onderhoud zou geen probleem zijn voor die dag. Echter kreeg ik mijn auto slecht gewassen en om 13u terug. Volgende keer laat ik dit bij de volkswagen dealer in mijn buurt doen.
Netjes de auto opgehaald voor onderhoud door de vakgarage. Ook weer schoon afgeleverd en de punten die zijn aangegeven zijn aangepakt/verholpen. De communicatie verliep ook zeer soepel.
Helemaal volgens afspraak
Bijzonder flexibel met haal en breng service. Bovendien is mijn zuto keurig gewassen. Geen enkele zorg gehad!
Auto werd op tijd opgehaald en voor de middag schoon weer terug gebracht inclusief overzicht onderhoud
Fijn dat men ook denkt aan speciale (onderhouds)wensen.
Op tijd, snel, netjes en heel klantvriendelijk.
Vanaf mijn kantoor in Amsterdam zuid Oost werden de sleutels netjes opgehaald en haalde ze mijn auto zelf bij de parkeerplaats. En om een uur of drie hadden ze de auto weer op dezelfde plek terug gezet en brachten ze de sleutel weer naar mijn kantoor. Bij aankomst bij mijn auto aan het einde van de dag zag mijn auto er van binnen en buiten spul en span uit! Naast het onderhoud netjes gewassen en stof gezogen. Helemaal super
Perfecte service. Onderhoud volgens afspraak, auto netjes gereinigd. Aangegeven dat banden vervangen moeten worden. Bedrijf heeft zelf contact gelegd met leasemaatschappij hierover.
Ook fijn dat een medewerker (Gerida) de dag nadien nog even checkt of het goed verlopen is. Heel anders dan mijn ervaring met "Bandenpro".
Communcatie was geweldig voor en na de service beurt. Echter toen ik volgende dag voor eerst in auto reed moest ik olie bijvullen vullen volgens het brandende lampje. Verder kan ik niks vertellen over de onderhoudsbeurt.
Er is onderhoud gepleegd, een verbeterpuntje kan zijn dat er ook bijgehouden wordt door het systeem hoe oud de auto is. De garage kon 1 defect waarschuwingslampje niet repareren omdat de auto minder dan 1 jaar oud is. Hiervoor moet er nog een afspraak gemaakt worden met een officiële seat dealer. Daarnaast alles top
keurige service, had niet anders verwacht
Super handig, geen enkel ongemak gehad dat de auto voor onderhoud weg moest. Dezelfde dag de auto met onderhoud en nieuwe banden weer mogen ontvangen.
Nadat ik online kon invullen dat het tijd was voor een onderhoudservice kreeg ik netjes een mail. De avond daarvoor werd ik gebeld of de tijd nog steeds uit kwam. Erg fijn.
Darwinstraat 20
6718 XR Ede
‘Your ride is our drive.’ Kenmerkend voor onze werkwijze is dat professionaliteit en persoonlijke aandacht hand in hand gaan. ProLease is onafhankelijk van banken en automerken en heeft alle leasevormen en mobiliteitsoplossingen in huis. Hierdoor kunnen wij u altijd de best passende oplossing adviseren. Van ShortLease tot Full Operational Lease. Wij bewijzen dagelijks dat het anders én beter kan. Lease prof Service Centers heeft haar processen en werkafspraken op een efficiënte wijze geautomatiseerd en laat dit op een eenduidige wijze door een landelijk dekkend netwerk van bedrijven uitvoeren. Deze werkwijze in combinatie met het denken vanuit ondernemerschap is voor u als zakelijke rijder