uitstekend
Super ervaring Auto werd netjes op een voor mij passende tijd opgehaald. (fijne medewerking) en tevens werd hijj netjes teruggebracht. Ook een mooie bonus dat de auto gewassen en gezogen was.
goede afspraak duidelijke omschrijving van werkzaamheden
Beetje vreemd, ik vroeg om de banden te wisselen, krijg ik 2 nieuwe winterbanden erop inplaats van mijn eigen set zomerbanden. weet niet hoe prolease hierover denkt, maar nu moet ik weer naar een ander om mijn banden te wisselen.
Auto werd opgehaald en weer terug gebracht, zeker in deze coronatijd erg prettig
Alles ging volgens afspraak en auto netjes op tijd afgeleverd, extra service was het regelen van mijn winterbanden.
Overall goed.
Vriendelijk personeel. klant staat voorop. Ik ben thuis gebracht omdat het wel even kon duren. Vervolgens is mijn auto die dag nog thuis gebracht. Deze was ook nog eens van binnen en buiten schoon gemaakt. Echt super enthousiast over deze garage ervaring.
Sevice en afhandeling ideaal.
Zeer goed!
Auto netjes gewassen afgeleverd na een beurt. Nieuwe bandjes en alle vloeistoffen weer bijgevuld.
Is perfect gegaan.
Goede, vriendelijke en duidelijke communicatie. Ook als lease rijder wil je graag weten wat de staat is van de auto en wat er allemaal mee is gebeurd tijdens het onderhoud. Deze service (in combinatie met de haal en breng service) heb ik tot nu toe alleen mogen ervaren bij deze garage.
Duidelijke afspraak en goede service
Vriendelijke service, auto was op tijd weer klaar.
Prima gedaan.
snel en goed
Betere communicatie vanuit Pro-Lease richting de desbetreffende garage zou beter kunnen of de garage heeft het probleem niet opgepakt.
Zeer tevreden over jullie collega die mijn auto heeft opgehaald en teruggebracht. Vriendelijk, stipt , dikke pluim !
Auto van binnen en buiten schoon opgeleverd. Alleen stond men wel drie kwartier vóór afspraak al voor de deur, die timing kon wat beter. Verder tevreden!
Goede communicatie. Snelle afhandeling. Auto gepoetst terug gekregen. Top
auto op tijd afgehaald op afgesproken adres. Vooraf werd zelfs nog gebeld dat ze onderweg waren. Alle afgesproken zaken zijn verricht, alleen de airco stinkt nog steeds, al is het wel minder dan eerst. Qua wassen en stofzuigen: auto was wel gewassen maar ook al weer vies geworden en stofzuigen twijfel ik aan. weet eigenlijk ook niet of dit in het pakket zit.
De auto werd pas laat opgehaald. De voorbanden waren verwisseld maar de automatische bandenspanningstest was niet gereset. De servicemelding die de auto aan geeuwt is ook niet gereset.
Prima volgens verwachting
Darwinstraat 20
6718 XR Ede
‘Your ride is our drive.’ Kenmerkend voor onze werkwijze is dat professionaliteit en persoonlijke aandacht hand in hand gaan. ProLease is onafhankelijk van banken en automerken en heeft alle leasevormen en mobiliteitsoplossingen in huis. Hierdoor kunnen wij u altijd de best passende oplossing adviseren. Van ShortLease tot Full Operational Lease. Wij bewijzen dagelijks dat het anders én beter kan. Lease prof Service Centers heeft haar processen en werkafspraken op een efficiënte wijze geautomatiseerd en laat dit op een eenduidige wijze door een landelijk dekkend netwerk van bedrijven uitvoeren. Deze werkwijze in combinatie met het denken vanuit ondernemerschap is voor u als zakelijke rijder