Auto voor een grote onderhoudsbeurt. Maken van een afspraak was zo geregeld. Servicecall ter controle en de auto werd netjes op tijd opgehaald en afgeleverd. Gewassen en schoongemaakt. Top!
Goed voorbereid, makkelijk te bereiken, auto helemaal schoon opgeleverd, en vriendelijk geholpen
De gehele onderhoudsbeurt vanaf het moment van ophalen tot terugbrengen van de auto is perfect verlopen. De auto werd netjes gewassen en gestofzuigd teruggebracht. Uitstekende service!
Zoals verwacht
De auto is 's morgens bij mij opgehaald en aan het eind van de middag weer netjes thuis afgeleverd.
De workflow klopt: Eerst een telefoontje ter verificatie, tijdstippen kloppen exact, een klantgerichte medewerker die de auto komt ophalen. De auto gaat van buiten vies weg en komt schoon terug. Een telefoontje bij afleveren. Hier draait het duidelijk om mensen en niet om autos!
Auto opgehaald, en zelfde middag helemaal schoon terug gebracht (zowel binnen als buiten). Zeer goede service bij van Vulpen in Houten.
Prima geholpen, auto netjes schoon en hele vriendelijke mensen
Erg fijn dat ik via de app ook gewoon kon communiceren met degene die de auto heeft opgehaald.
Goed behandeld, prima haal en brengservice en de auti perfect schoongemaakt
Een van onze bedrijfswagens had onderhoud nodig. De auto is opgehaald en na onderhoud weer op locatie terug gebracht.
Mooi gewassen, keurig op tijd en fijne service!
Keurige service , auto netjes gehaald en gebracht en ook gewassen en stof gezogen.
Vriendelijke, goede communicatie en op tijd.
Correct volgens afspraak
Volgens Prolease zou het garagebedrijf contact met me opnemen om de auto thuis op te halen.vervolgens kwamen ze de auto halen zonder vooraf te bellen. Ik was dus op locatie aan het werken. Daarna zelf nieuwe afspraak gemaakt en de auto zelf gebracht op andere datum.
2x per jaar een bandenwissel en de beurten gebeuren allemaal bij de Bandencentrale in Oss. Helemaal prima.
Weinig ervaring met leasen maar de service is voortreffelijk, ben er heel blij mee
De ervaring was helaas matig. Positief was, dat de medewerkers wel flexibel genoeg waren om een afspraak op mijn gewenste datum te kunnen maken. Darnaast was het bedrijf goed te bereiken en liet tijdig weten wanneer de auto opgehaald wordt en afgeleveerd. Ook is de auto schoon opgeleverd. Minder goed was, om de auto op te kunnen halen mag men helaas niet buiten Nederland wonen en ik kon hem in eerste instantie niet zelf brengen. Hier had ik meer tegenmoetkoming verwacht. Ook werd aan mij gevraagd wat met de auto gedaan moet worden. In mijn opzicht moet ik hier niks van weten. Na afleveren is mij helaas ook niet uitgelegd wat er nu precies is gedaan en werd gezegt ja gewoon onderhoud. Of de werkzaamheden correct werden uitgevoerd weet ik dus niet. Ik neem aan van wel. In totaal is er dus zeker ruimter voor verbetering. Persoonlijk had ik voor iets anders gekozen.
Alles conform afspraak uitgevoerd. Geen enkel negatief punt te vermelden.
Auto werd opgehaald, op tijd terug gebracht, goed uitgelegd wat er exact gedaan is en zeer vriendelijk contact. Wel een aantal dingen aangegeven waar gekeken moest worden en vervangen zoals een raamwisser en banden voor, dit is niet gebeurt omdat er geen toestemming is gegeven vanuit Prolease??
Vriendelijke mensen en auto schoon retour ontvangen.
Op tijd gehaald en gebracht. Schone auto terug gekregen.
Darwinstraat 20
6718 XR Ede
‘Your ride is our drive.’ Kenmerkend voor onze werkwijze is dat professionaliteit en persoonlijke aandacht hand in hand gaan. ProLease is onafhankelijk van banken en automerken en heeft alle leasevormen en mobiliteitsoplossingen in huis. Hierdoor kunnen wij u altijd de best passende oplossing adviseren. Van ShortLease tot Full Operational Lease. Wij bewijzen dagelijks dat het anders én beter kan. Lease prof Service Centers heeft haar processen en werkafspraken op een efficiënte wijze geautomatiseerd en laat dit op een eenduidige wijze door een landelijk dekkend netwerk van bedrijven uitvoeren. Deze werkwijze in combinatie met het denken vanuit ondernemerschap is voor u als zakelijke rijder