Een dag voor de geplande datum nog geen bevestiging, zelf over gebeld met Prolease. Netjes gebeld door andere garage voor nieuwe afspraak. Op de nieuwe geplande datum om 10 uur mijn auto nog niet gehaald, zelf maar weer over gebeld. Garage kon me niet bellen want had mijn nummer niet, terwijl ze me toch echt een week eerder gebeld hadden. Dat was een collega, was het antwoord. Heel typisch. Bij aflevering was de auto niet gewassen. Wel van binnen schoongemaakt en gestofzuigd, maar alleen voorin. Ook heel typisch. Al met al ben ik ontevreden over deze dienstverlening, ondanks dat het halen en brengen wel reuze handig is.
Gewoon goed
Mijn auto werd in de ochtend opgehaald door een hele vriendelijke man. Hij vroeg of ze nog of ze nog specifiek naar punten moesten kijken, altijd fijn! Einde van de dag kwam de vriendelijke man mijn auto terug brengen met een sapje voor mij! Dat is nou eens service. Een dikke 10 vanuit mij.
Prima Service, auto. gehaald en gewassen teruggebracht. Communicatie met de garage was prettig en attent.
Correct en netjes
Haal en breng service is fijn. Auto was dezelfde dag klaar. Een afspraak maken ging snel.
Goed netjes opgehaald en gebracht en uitgezogen. Alleen kofferbak niet gezogen. Die had ik wel speciaal leeggehaald.
Auto optijd teruggebracht, schoon, aardige meneer. Gewoon alles was goed.
Net even iets verder gaan om zaken snel en correct geregeld te krijgen. Meer als prima service!
Onderhoud is goed uitgevoerd.
Slecht
Gemakkelijk afspraak maken. Ze komen auto ophalen op juiste tijdstip. Je krijgt hem weer schoon terug.
Van afspraak tot ophalen keurig geregeld. Zelfs de auto was van binnen gestofzuigd. Prima service.
Een bevestigingsmail van de gemaakte afspraak zou fijn zijn. Nu is het maar de vraag wanneer en of ze de auto komen ophalen.
Helaas had ik de pech dat het een en ander niet lekker liep.... gelukkig alles goed op gelost. Werkzaam heden goed uitgevoerd en alles netjes gehaald en gebracht. Kleine tip. Vervangend vervoer werkt beter en sneller als week lang alles te moeten regelen om een bedrijf te vinden die wel zijn afspraken na komt dikke duim voor het bedrijf die wel zijn afspraak na kwam
Niet professioneel genoeg. Het onderhoudboek is niet bijgewerkt, ik moest Lena’s tijden om dit alsnog te doen. Daarnaast had men moeite met het resetten van de onderhoud waarschuwingen in deshboard. Ik moest de auto een andere dag missen zodat men dit kan fixen. Ik krijg ook geen duidelijke antwoord over de werkzaamheden/type beurt. In vind dit onkundig en onprofessioneel.
Zijn de afspraken allemaal nagekomen, hebben de auto netjes afgeleverd
Ik kon een afspraak maken, de auto werd opgehaald en naderyhand weer teruggebracht.
Goede ervaring.
Ik heb er echt totaal geen zorgen aan gehad en auto is weer tiptop!
Goed telefonisch bereikbaar. Staan open voor mogelijkheden qua service!
Uitstekend.
zeer positief
Darwinstraat 20
6718 XR Ede
‘Your ride is our drive.’ Kenmerkend voor onze werkwijze is dat professionaliteit en persoonlijke aandacht hand in hand gaan. ProLease is onafhankelijk van banken en automerken en heeft alle leasevormen en mobiliteitsoplossingen in huis. Hierdoor kunnen wij u altijd de best passende oplossing adviseren. Van ShortLease tot Full Operational Lease. Wij bewijzen dagelijks dat het anders én beter kan. Lease prof Service Centers heeft haar processen en werkafspraken op een efficiënte wijze geautomatiseerd en laat dit op een eenduidige wijze door een landelijk dekkend netwerk van bedrijven uitvoeren. Deze werkwijze in combinatie met het denken vanuit ondernemerschap is voor u als zakelijke rijder