Prima geregeld met haal- en brengservice. Onderhoud is netjes uitgevoerd.
Auto netjes opgehaald en goede service! Auto dag erna terug in de ochtend, super netjes gereinigd van binnen en buiten. Top communicatie!
ik ben heel tevreden over de onderhoud service , vriendelijk geholpen zowel telefonisch als persoonlijk, vak bekwaam bedrijf , in een woord geweldig .
Dank u wel
geen bijzonderheden.
Check
Auto opgehaald en afgeleverd volgens afspraak. Goede communicatie en schone auto retour ontvangen. Geen communicatie ontvangen over staat van de auto
De auto werd op tijd opgehaald en ik had m binnen no time terug. ze hadden zelfs de moeite genomen om mijn matten te stofzuigen.
Zelfs de auto gewassen
Kan alleen zeggen dat het goed is gegaan, had eerder verwacht bij de dealer zelf , maar deze garage doet zelfs evengoed.
Op het dashboard staat aangegeven dat er een storing zit in het electronisch circuit, maar omdat de auto nog 3 maanden in de lease zit, is Prolease van mening dat dit niet hersteld hoeft te worden. Daarnaast is de led-verlichting aan de rechter voorzijde stuk en hoeft om dezelfde reden niet gemaakt te worden. Ik vraag me af wanneer dergelijke gebreken wel gemaakt mogen worden. De maandelijkse leaskosten blijven namelijk wel hetzelfde.
Precies wat je verwacht van een garage
klantvriendelijk en fijne service!!
Totaal ontzorgd vwb het onderhoud. Simpel afspraak maken via de site, netjes gecommuniceerd, auto volgens afspraak opgehaald en teruggebracht. prima !
Zoals afgesproken netjes op tijd opgehaald en terug gebracht ivm onderhoud. Snel en makkelijk afspraak online inplannen. Vriendelijke, professionele service.
Top bedrijf doen wat ze zeggen
Goed contact, aardige mensen, goede service, uitleg, op tijd, geen omkijken naar.
Van begin tot eind, goed geregeld. Telefonisch een afspraak door gegeven, en per mail bevestigd. Auto is opgehaald, onderhouden, schoon gemaakt en terug gebracht.
Goede service, telefonisch duidelijk, halen en brengen, en de auto in nette staat weer terug.
Helaas is mijn ervaring met de ProLease-onderhoudservice dit keer niet zo positief. De eerste afspraak die ik via de website gemaakt had, was niet bij de garage terecht gekomen. Toen telefonisch een nieuwe afspraak gemaakt, maar dat ging ook niet vlekkeloos. Garage belde mij vervolgens wel netjes om de afspraak te bevestigen. Op de dag zelf werd mijn auto een halfuur te laat opgehaald. Toen de auto weer teruggebracht werd, kon mij niet verteld worden wat er qua onderhoud uitgevoerd was. Er werd mij alleen verteld dat 2 punten die ik zelf doorgegeven had, bij een merk dealer uitgevoerd moesten worden omdat dit nog binnen de fabrieksgarantie valt. Naar mijn idee had mij dit ook wel verteld kunnen worden toen ik de afspraak telefonisch maakte en ik mijn punten doorgaf.
Behulpzaam en klantvriendelijk aan de telefoon, erg belangrijk!
Het enige minpunt dat ik zou kunnen bedenken, is dat ik niet van tevoren gebeld werd dat de haal- en breng service bij mijn huis zou arriveren. Verder zeer goed.
Aangegeven dat achterin wat veren volgens mij kraken, is nog steeds het geval. Aangegeven dat mijn remmen piepen, af en toe nog steeds het geval. Renault met Key less Entry wordt de sleutel niet opgeladen. Rempedaal piepte, dat wel opgelost. Wel netjes schoongemaakt van binnen en buiten. Ophaalservice ook top. Verder weinig van gemerkt.
Issue met banden snel en goed opgepakt via prolease site
Darwinstraat 20
6718 XR Ede
‘Your ride is our drive.’ Kenmerkend voor onze werkwijze is dat professionaliteit en persoonlijke aandacht hand in hand gaan. ProLease is onafhankelijk van banken en automerken en heeft alle leasevormen en mobiliteitsoplossingen in huis. Hierdoor kunnen wij u altijd de best passende oplossing adviseren. Van ShortLease tot Full Operational Lease. Wij bewijzen dagelijks dat het anders én beter kan. Lease prof Service Centers heeft haar processen en werkafspraken op een efficiënte wijze geautomatiseerd en laat dit op een eenduidige wijze door een landelijk dekkend netwerk van bedrijven uitvoeren. Deze werkwijze in combinatie met het denken vanuit ondernemerschap is voor u als zakelijke rijder