Hele goede service. Geen op of aanmerkingen.
door foute communicatie tussen onderhoudsbedrijf en Pro-Lease lukte het niet om op de eerste dag de onderhoud te doen. Goedkeuring van Por-Lease ontbrak. Hierdoor was ik de auto nog een tweede dag kwijt .
Auto stond binnen 3 uur weer voor de deur. Geen terugkoppeling over de werkzaamheden gekregen. chauffeur heeft sleutel afgegeven en weer weg. Heb zelf even gebeld om te vragen of alles ok was. Alles was goed, dus dat neem ik dan ook aan, maar ik kan dat dus niet zelf beoordelen. Auto gewassen retour. Top!
Top autobedrijf die de beurt uitgevoerd heeft.
Waaronder het vervangen van de ruitenwissers voor en achter, die versleten zijn en de motor- en remolie zijn niet ververst en de ruitensproeiervloeistof ook niet. Ik wil graag dat dit alsnog gebeurt.
- werd niet gebeld na de gemaakte werkzaamheden, expliciet nog gevraagd - cruisecontrol na controle werkt nog steeds niet na behoren - auto is niet gewassen. over de bandenventielsensor, ze zijn gereset, moet nog blijken of dit het onverwacht alarm probleem oplost.
zie hierboven
Gong erg soepel
Omdat mijn lease auto in april eruit moet, mocht de garage bepaalde niet hoogst noodzakelijk onderhoud niet uitvoeren. Redelijk kortzichtig en zonder over met mij als bereider.
Goed geregeld
Ook prettig dat de wagen gewassen terug is gekomen ☺
Afgesproken was dat de auto gewassen afgeleverd zou worden. Helaas was dit niet het geval. Ook heb ik niet teruggekoppeld gekregen wat er precies gedaan is met de auto.
Zeer goede service gehad bij Van Gerwen. Klantvriendelijk en ook geholpen met aantal vragen die ik had over de auto en het oppoetsen van een lelijke plek op de kofferbak. Bedankt! En zeker aan te raden.
een goede servies
Auto werd opgehaald en gebracht. Schoongemaakt en door de wasstraat. Top service, daar houd ik van. Volgende keer weer bij dezelfde garage.
Onderhoudsbeurt uitgevoerd, auto kwam even vies terug als dat hij werd opgehaald , vol strooizout en modder
Goede communicatie vooraf en perfecte aflevering!
De auto werd door een vrolijke dame van het garagebedrijf TSK uit Rosmalen opgehaald bij mij thuis voor een APK-keuring. Na de werkzaamheden uitgevoerd te hebben werd de auto ook weer netjes bij mij thuis afgeleverd. Niets dan lof!
Auto volgens afspraak opgehaald bleek meer werk te zijn dan verwacht meteen een leenauto gereed
Ze hebben hem in de ochtend opgehaald, ik werd ongeveer twee uur later gebeld dat ze niets hoefden te doen. Ze hebben de auto ook niet gereinigd dus er leek niet veel te zijn gedaan.
Alles wat ik van een onderhoudservice verwacht. Kleine opmerking: er is volgens mij 1x geprobeerd te bellen om de afspraak te bevestigen en vervolgens niet meer. Ik neem veel telefoontjes aan voor werk dus een e-mail bevestiging als telefonisch contact niet lukt zou het naar een 10 brengen.
Zie reactie hierboven
Darwinstraat 20
6718 XR Ede
‘Your ride is our drive.’ Kenmerkend voor onze werkwijze is dat professionaliteit en persoonlijke aandacht hand in hand gaan. ProLease is onafhankelijk van banken en automerken en heeft alle leasevormen en mobiliteitsoplossingen in huis. Hierdoor kunnen wij u altijd de best passende oplossing adviseren. Van ShortLease tot Full Operational Lease. Wij bewijzen dagelijks dat het anders én beter kan. Lease prof Service Centers heeft haar processen en werkafspraken op een efficiënte wijze geautomatiseerd en laat dit op een eenduidige wijze door een landelijk dekkend netwerk van bedrijven uitvoeren. Deze werkwijze in combinatie met het denken vanuit ondernemerschap is voor u als zakelijke rijder