Snelle service, garage nam ook zelf het initiatief om gelijk ook maar vast de winterbandenwissel uit te voeren terwijl ik voor ander onderhoud kwam.
Ik moest een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt, schadebehandeling en terugroepactie. Ik heb op advies van Prolease een afspraak gemaakt bij een garagebedrijf in Hengelo. Op het tijdstip van de afspraak bleek alleen het onderhoud gedaan te kunnen worden, de andere twee zaken niet. Het garagebedrijf heeft dit wel doorgegeven aan Prolease, maar dit is nooit bij mij terecht gekomen. In Hengelo is ook een Tesla-punt, maar vreemd genoeg kon ik daar geen afspraak plannen.
helemaal top ontzorgd
correct en vriendelijk
Ervaring was prettig en snel geregeld.
Nette beurt van de auto gehad. Soepel verlopen.
Prettig geholpen en zeer behulpzaam.
Ik rijd een short-lease.; Hiervoor is er geen app om eventueel onderhoud aan te vragen. Daarnaast heeft Prolease met allerlei onderhoudsbedrijven een uitvoer contract, waarbij 1) geen rekening gehouden wordt met de afstand naar deze bedrijven toe 2) beschikbaarheid icm prioriteit van de melding (in een gevaarlijke situatie wordt er geen oplossing bedacht door prolease en wordt er alleen protocollair advies gegeven). Ik ben ondertussen al 2 jaren via mijn werkgever klant bij Prolease en ik kan aangeven dat hun klantenservice (totaal gebrek en meedenken en ontlasten) heel slecht is. Er wordt slecht gecommuniceerd en geinformeerd en iedere actie lijkt op 'mosterd na de maaltijd'. Bij verhaalbare schade melding wordt er na 9 maanden door prolease actie ondernomen en moet ik weer informatie verschaffen.
Fijne service en goede koffie
Ik heb via de app een verzoek ingediend, werd gelijk teruggebeld en geplaatst bij een garage in de buurt. Ook daar werd ik super fijn geholpen. Haal en breng service was op deze termijn helaas niet mogelijk maar er kwam gelijk een oplossing.
Jammer dat reparatiedatum ver in de toekomst ligt voor een relatief snelle klus als een lekke band (schroef in de band). Zeker als je veel kms rijdt.
Snel geregeld, veel duidelijkheid en goed opgepakt door de garage.
Alles verliep goed en snel, enige minpunt was sat het adres van de garage niet klopte. Als het goed is heeft de garage jullie hiervan op de hoogte gesteld
Een krappe voldoende. In de afspraak had ik aangegeven dat ik problemen had met mijn sleutels, maar daar konden ze niets mee, dus die moest ik weer meenemen. Ik heb gevraagd of ze mijn USB-blok in de armconsole vast wilden zetten. Dat hebben ze gedaan, maar slordig. Er zaten overal lijmresten, terwijl het daarvoor niet gelijmd heeft gezeten. Zelf gebeld om te vragen of mijn auto klaar was, omdat ik flink wat reistijd heb. Ze vertelden me dat ze me gebeld hadden en een voicemail hadden achtergelaten. Ik had echter geen melding op mijn telefoon en ook geen voicemailbericht. Opmerkelijk. Toen ik de auto kwam ophalen, was er niemand aanwezig. Ik ben zelf maar in het kantoor rond gaan kijken en trof uiteindelijk iemand van de afdeling Sales, die me even hielp. Hij wist verder niets van wat er met mijn auto gedaan was, dus dat was het dan. Een zeer matige ervaring, die voor mij geen vervolg zal krijgen.
Via de App afspraak inplannen. Met de geboden ophaalservice wordt de auto thuis of bij het werk opgehaald en terug gebracht, erg makkelijk en prima service
Vriendelijk. Goed afgestemd
Dank voor de service
Garage reageert direct op verzoek Haal en brengservice perfect Auto is na onderhoudsbeurt weer schoon
Auto is op het afgesproken moment opgehaald en ruim voor de retour tijd weer bij ons op de zaak afgeleverd. Erg prettig! volgende keer zeker weer.
Goede haal en breng service
Darwinstraat 20
6718 XR Ede
‘Your ride is our drive.’ Kenmerkend voor onze werkwijze is dat professionaliteit en persoonlijke aandacht hand in hand gaan. ProLease is onafhankelijk van banken en automerken en heeft alle leasevormen en mobiliteitsoplossingen in huis. Hierdoor kunnen wij u altijd de best passende oplossing adviseren. Van ShortLease tot Full Operational Lease. Wij bewijzen dagelijks dat het anders én beter kan. Lease prof Service Centers heeft haar processen en werkafspraken op een efficiënte wijze geautomatiseerd en laat dit op een eenduidige wijze door een landelijk dekkend netwerk van bedrijven uitvoeren. Deze werkwijze in combinatie met het denken vanuit ondernemerschap is voor u als zakelijke rijder