Het gebeurde snel en de gewenste verzoeken werden geleverd, zoals nieuwe ruitenwissers en het oppompen van de banden.
Positief kan niet anders zeggen
Wordt netjes telefonisch te woord gestaan. Gegeven informatie is duidelijk.
Afspraak maken ging soepel en ik ben altijd erg tevreden over Vari Ridderkerk! Aardige mensen, leggen goed uit en leveren de auto in top staat af!
Komen de afspraken na, goed bereikbaar en goede service
Zoals gewoonlijk een goede service, en de auyo weer schoon terug.
Afspraak is makkelijk in te plannen bij een locatie in de buurt. Uitvoering is professioneel.
Uitstekende ervaring. Auto is netjes opgehaald, beurt gegeven en punten zijn nagekeken die ik had gevraagd. Vervolgens komt hij netjes gewassen en gestofzuigd terug. Super service!
Het maken van de afspraak ging gemakkelijk en werd snel bevestigd per mail. Kreeg netjes een dag vooraf nog even een telefoontje van het garagebedrijf om te bevestigen hoe laat de auto ongeveer opgehaald zou worden. Top!
Alles was prima en snel geregeld. Goed om een extra flesje ruitensproeier vloeistof extra te krijgen deze is meestal leeg tussen de beurten door. Door de drukte werd de ophaaltijd niet gehaald daarom daar een puntje minder. De vriendelijkheid en correctheid van de monteur maakt veel goed!
Veel gemak! Auto werd gehaald en gebracht!
Helemaal prima
Komen afspraak na en werken secuur
Heb moeten wachten op vervangend vervoer
Ik heb een goede service van ProLease gekregen en het voertuig was snel weer teruggebracht.
Snelle service + nette behandeling. Auto ook nog gewassen nadat de monteur klaar was met de beurt.
Absolute Perfect
Goede service. Goede dealer
Ik werd vriendelijk geholpen. Bij aankomst stond een monteur al op mij te wachten, ik kreeg gelijk koffie aangeboden en een werkplek werd geregeld. Men ging gelijk met de auto aan de slag. Na een klein uurtje was de auto klaar. Enige nadeel is dat men geen verstand heeft van het multimediasysteem/software van de auto. Daar waren ze gelijk eerlijk in. Ze hebben aangegeven dat ik hiervoor bij een echte dealer moet zijn. Maar voor wat betreft regulier onderhoud, een uitstekende garage. En nog even twee aanvullingen nu ik punten beoordeeld heb: Ik heb geen uitleg gekregen over de uitgevoerde werkzaamheden, had ik wellicht zelf nog over door moeten vragen, maar ga ervanuit dat als er bijzonderheden waren dat ze het wel gemeld zouden hebben. De auto was in ieder geval vakantieklaar werd er gezegd. En wat ik gewend ben van een dealer onderhoud is dat de auto ook gewassen wordt, dat is bij deze garage niet het geval. Maar maakt niet uit. Is geen vereiste maar zie ik als een extra service.
Met de haal- en brengservice heb wordt je totaal ontzorgt bij het onderhouden van je leaseauto. Het ingeschakelde autobedrijf was aanvankelijk vergeten de auto op te halen, maar na 1 telefoontje stonden ze binnen 10 min. voor de deur en was de auto na een halve dag al weer thuis. Bovendien erg vriendelijk personeel.
Duidelijke lijst met partners waar je uit kan kiezen. Goede garage uitgekozen, goed geholpen (zoals altijd)
Ga zo door
Darwinstraat 20
6718 XR Ede
‘Your ride is our drive.’ Kenmerkend voor onze werkwijze is dat professionaliteit en persoonlijke aandacht hand in hand gaan. ProLease is onafhankelijk van banken en automerken en heeft alle leasevormen en mobiliteitsoplossingen in huis. Hierdoor kunnen wij u altijd de best passende oplossing adviseren. Van ShortLease tot Full Operational Lease. Wij bewijzen dagelijks dat het anders én beter kan. Lease prof Service Centers heeft haar processen en werkafspraken op een efficiënte wijze geautomatiseerd en laat dit op een eenduidige wijze door een landelijk dekkend netwerk van bedrijven uitvoeren. Deze werkwijze in combinatie met het denken vanuit ondernemerschap is voor u als zakelijke rijder