Onderhoud is niet uitgevoerd door merkdealer (Volvo). De software van de auto (waaronder kaartupdate voor de navigatie) is niet bijgewerkt naar de laatste versie - iets wat bij een Volvo dealer wel altijd standaard gedaan wordt. De auto kwam met gratis levenslange kaartupdates maar daar heb ik op deze manier niets aan - wat behoorlijk irritant is omdat de navigatie bv de nieuwe A4 (bij Rotterdam) niet kent. Zelfde geldt voor de nieuwe aansluitingen van de A9 en A4 bij Badhoevedorp.
Afspraak netjes nagekomen en vooraf even gebeld, om afspraak voor de zekerheid te checken.
Altijd een aardige vent die hem ophaalt en terug brengt
Flexibiliteit afspraak prima, afspraak kon gemakkelijk verzet worden nadat eerste afspraak niet doorgegaan was.
Goede service. Nette reactie toen ik belde waarom de chauffeur er nog niet was. Auto is netjes afgeleverd.
Heel netjes, op tijd gehaald/gebracht.
Ophalen was top. Op tijd teruggebracht was top.
vriendelijke en punctuele afhandeling
Ondanks dat ik uiteraard begrijp dat degene die de auto haalt en weer terugbrengt ook comfortabel moet kunnen rijden, vind ik het vervelend dat naast de radiozender, ook alle instellingen van mijn autostoel zijn gewijzigd. Vanwege lange reistafstanden zijn de stoelinstellingen nogal belangrijk en lastig weer precies terug te zetten in de goede positie.
op korte termijn afspraak ingepland, erg vriendelijk, keurig afgeleverd!
Ze zijn vriendelijk en behulpzaam. De auto is volgens afspraak op tijd terug gebracht.
geen
Vriendelijke medewerker
Darwinstraat 20
6718 XR Ede
‘Your ride is our drive.’ Kenmerkend voor onze werkwijze is dat professionaliteit en persoonlijke aandacht hand in hand gaan. ProLease is onafhankelijk van banken en automerken en heeft alle leasevormen en mobiliteitsoplossingen in huis. Hierdoor kunnen wij u altijd de best passende oplossing adviseren. Van ShortLease tot Full Operational Lease. Wij bewijzen dagelijks dat het anders én beter kan. Lease prof Service Centers heeft haar processen en werkafspraken op een efficiënte wijze geautomatiseerd en laat dit op een eenduidige wijze door een landelijk dekkend netwerk van bedrijven uitvoeren. Deze werkwijze in combinatie met het denken vanuit ondernemerschap is voor u als zakelijke rijder