Auto zou om 08.00 uur opgehaald worden, zelf maar gebeld om 10.00 uur. Auto zouom 16.00 uur terug gebracht worden, dit werd 17.00 uur
Auto werd netjes opgehaald en terug gebracht op kantoor. Auto rijdt weer goed.
Correctheid en beleefdheid medewerkers van 'olie en zo' waar de werkzaamheden uitgevoerd zijn. Makkelijk afspraak maken met haal en breng en eventueel vervangend vervoer. Nog even een telefoontje vooraf om details door te spreken. Ik beveel dit bedrijf aan voor standaard onderhoud zonder auto-specifieke vragen/opmerkingen.
Auto net en op tijd afgeleverd.
De auto werd netjes op de afgesproken tijd opgehaald en weer teruggebracht.
Service van autobedrijf was absoluut prima maar regeling van afspraak door LeaseProf Service Center rond-uit waardeloos. Zie negatieve punten
ophalen en brengen punctueel en vriendelijk netjes stofgezogen en gewassen.
Prima service deze keer ... Auto netjes opgehaald op de afgesproken locatie en schoon (ook van binnen!) teruggebracht.
22 mei jl had ik een servicebeurt van de genoemde auto. De auto om 8AM gebracht en afgesproken dat ik om 5PM de auto weer zou kunnen ophalen. Toen ik om 5PM bij het autobedrijf Hans Jongerius in Gouda (Renault dealer) de auto wilde ophalen, bleek dat er niets aan de auto was gedaan, omdat de leasemij erg laat was met de toestemming om de geconstateerde gebreken te repareren. Het bleek te gaan om vervanging van de remschijven achter. Maar waar de auto in eerste instantie was gebracht, nl. een servicebeurt, waar ik nogal achter aan heb gezeten, omdat de auto aangaf dat de resterende levensduur van de olie 0% was en ik in dezelfde week een lange rit moest maken, was dus niets gebeurd. Ik rijd nog steeds rond met een auto welke aangeeft dat resterende levensduur van de olie 0% is. Ik heb vrijdag 2 juni een afspraak en hoop vurig dat de auto dan wel onderhanden wordt genomen. Daarnaast bleek de auto ook onder de duivenpoep te zitten, daar waar ik de auto in het weekend daarvoor gewassen en gestofzuigd had. Ook van Prolease, waar ik een klachten email naar toe heb gestuurd, dezelfde avond dat ik de auto onverrichterzake heb opgehaald, heb ik nog niets van vernomen. Nee, ik ben niet tevreden. Daar waar ik tot op heden geen klachten had over de service, heb ik nu alleen maar klachten. Dat begon met de bandenservice. Ik kreeg opdracht van de leasemij om van Profile tyrecentre over te stappen naar een andere garage, "Auto Ambacht" in Zoetermeer. Daar waar ik voorheen een kwartier binnen was en alles naar tevredenheid was, was ik de laatste keer ruim een uur binnen. Bij navraag gaf de garagehouder aan dat zijn medewerker erg nauwkeurig te werk ging en dat bij zo'n bandenclug de banden er om heen zouden worden, ik citeer: "geflikkerd". Hier kwam ook nog eens bij dat alle 4 de banden een verschillende spanning hadden. Dus de nauwkeurigheid liet de medewerker deze keer kennelijk in de steek. U begrijpt dat ik met deze ervaringen absoluut niet blij ben. Ik weet niet welke veranderingen er binnen de leasemij hebben plaatsgevonden, waardoor deze verslechteringen hebben plaatsgevonden. Voor de banden wasik voorheen, naar volle tevredenheid, bij Profile Tyrecentre en voor servicebeurten en reparaties bij Aoto Mannekes in Waddinxveen.
Bedankt voor de goede afhandeling.
Na het onderhoud werkt de handsfre telefoonverbinding niet meer zoals daarvoor. Ik mis ook of de navigatie een update heft gehad.
Auto wordt opgehaald en gebracht op afgesproken locatie perfect!
Darwinstraat 20
6718 XR Ede
‘Your ride is our drive.’ Kenmerkend voor onze werkwijze is dat professionaliteit en persoonlijke aandacht hand in hand gaan. ProLease is onafhankelijk van banken en automerken en heeft alle leasevormen en mobiliteitsoplossingen in huis. Hierdoor kunnen wij u altijd de best passende oplossing adviseren. Van ShortLease tot Full Operational Lease. Wij bewijzen dagelijks dat het anders én beter kan. Lease prof Service Centers heeft haar processen en werkafspraken op een efficiënte wijze geautomatiseerd en laat dit op een eenduidige wijze door een landelijk dekkend netwerk van bedrijven uitvoeren. Deze werkwijze in combinatie met het denken vanuit ondernemerschap is voor u als zakelijke rijder