Klantvriendelijke mensen.
Nieuwe afspraak voor 20 juli.
Keurig en duidelijk opgehaald. Duidelijke uitleg over wat niet gedaan kon worden.
niks gezegd over wat er gedaan is
Ik had een werkdag van 7 tot 3. Zij waren er 's morgens om 7 uur zodat mijn auto om 3 uur terug was. Dat vond ik echt heel netjes. Aan de buitenkant is hij netjes gewassen.
Ik heb gebruik gemaakt van de haal- en brengservice. Die gaven te kennen een aantal negatieve ervaringen te hebben gehad, waardoor onderhoud een dag langer duurde. De door hen voorgestelde reparaties worden pas laat op de dag goedgekeurd en kunnen dan niet meer worden uitgevoerd. Gevolg is dat de auto pas een dag later gereed is. Ik was de volgende dag (vrijdag) echter niet aanwezig, waardoor ik 3 dagen in een vervangende auto heb rondgereden.
Op tijd en snel afleveren
Snelle afhandeling
Prima communicatie en auto netjes afgeleverd na de beurt
Gewoon onderhoud gepleegd en auto schoon (gewassen en gezogen) afgeleverd.
Makkelijke haal en brengservice. Flexibel in terugbrengen.
Vervangende auto was niet erg schoon.
ZE HADDEN GEEN LEEN AUTO BESCHIKBAAR GESTELD IS WEL DE AFSPRAAK, IK HEB WAT KUNNEN REGELEN WAT VEEL EXTRA TIJD HEEFT GEKOST VOLGEND KEER ALS ER GEEN LEEN AUTO IS CANCL IK DE AFSPRAAK
Darwinstraat 20
6718 XR Ede
‘Your ride is our drive.’ Kenmerkend voor onze werkwijze is dat professionaliteit en persoonlijke aandacht hand in hand gaan. ProLease is onafhankelijk van banken en automerken en heeft alle leasevormen en mobiliteitsoplossingen in huis. Hierdoor kunnen wij u altijd de best passende oplossing adviseren. Van ShortLease tot Full Operational Lease. Wij bewijzen dagelijks dat het anders én beter kan. Lease prof Service Centers heeft haar processen en werkafspraken op een efficiënte wijze geautomatiseerd en laat dit op een eenduidige wijze door een landelijk dekkend netwerk van bedrijven uitvoeren. Deze werkwijze in combinatie met het denken vanuit ondernemerschap is voor u als zakelijke rijder