Jullie zouden komen voor schuting??
de mensen hebben hun uiterste best gedaan om de overlast te beperken
nette personen--blij met een kop koffie enz
Bedrijfsnaam | particulier |
De schilders werkten snel en efficiënt. Leverden prima schilderwerk.
Heel veel complimenten voor de wijze waarop de medewerkers rekening hebben gehouden met de conditie van mijn zoon. Ik ben aangenaam verrast door de manier waarop ik benaderd ben zodat we geen overlast hebben gehad. Geweldig daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen! Dank u wel!
Netjes opgeknapt keurige mensen Hartelijk dank
geen
Ze mogen wel de rotzooi die ze achterlaten zoals koffiebekers, peuken en tai rips de volgende keer netjes opruimen.
geen
de hitte in deze woning is gigantisch. Mevr. is 93 en gisteren 3 augustus door dochter uit woning gehaald vanwege warmte. 2 woningen ernaast lag thermometer die om 9.00 al 29 graden aangaf ( 4 aug).
geen opmerkingen
geen opmerkingen
Geen
schuurslag zichtbaar in voordeur Bij mevr. en buurvrouw kunststof kozijn niet gereinigd. ( staat ook opleverrapport)
Zeer meedenkende medewerkers super vriendelijk maar helaas laat het werk te wensen over. Ja maanden na de werkzaamheden bladderd het verf alweer af.
Ik had telefonisch + mondeling bij de "opzichter" (ik weet niet of dat zo heet) een afspraak gemaakt om in mijn vakantie te schilderen. Helaas is de afspraak niet nagekomen. Nu is alleen mijn voordeur geschilderd. Mijn kozijnen bij de keuken, mijn kozijnen achter en mijn achterdeur zijn niet geschilderd. Ook zijn mijn kozijnen boven bij de slaapkamers niet geschilderd.
vriendelijke werknemers, duidelijke communicatie over wanneer en goed werk geleverd
Er werdt weinig gecommuniceerd wanneer ze kwamen Zetten spullen opzij en wordt niet terug gezet. Of je was hangt in het water, stoel op een plant. Er is geschilderd met dichte deuren en ramen, omdat ze niet aangaven wanneer ze kwamen. Bij de voordeur zie je een rand als deze open is.
Super fijne medewerkers. Alles werd keurig gevraagd of er werd aangebeld. Poort los, ramen open/dicht, deuren op haakjes open. Totaal geen overlast gehad.