4 sterren: goede service, goed behandeld

Netjes geschilderd, fijn dat ik er niet voor thuis hoefde te zijn. De communicatie vooraf wanneer er met de werkzaamheden begonnen zou worden vond ik wat onduidelijk. Maar het is goedgekomen. Schilders gingen netjes te werk. Het ziet er mooi uit!

• Welk rapportcijfer geeft u voor de dienstverlenging van De Koeijer Schilders bij het onderhoud dat onlangs iov Woongoed is uitgevoerd?
  • Welk rapportcijfer geeft u voor het resultaat van het onderhoud?
  • Welk rapportcijfer geeft u voor de manier waarop u bent behandeld door de medewerker? N.v.t.
  • Hoe waarschijnlijk is het dat u De Koeijer Schilders aanbeveelt voor deze activiteit? (1= zeer onwaarschijnlijk, 10= zeker wel)

4 sterren: goede service, goed behandeld

vakkundig voorkomende en zeer prettige schilders !!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Schilderwerk en daaraan gerelateerde activiteiten zijn prima uitgevoerd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Er is houtrot geconstateerd dit moet nog worden verholpen , daarna moeten ze weer terug om datgene bij te werken

2 sterren: slechter dan verwacht

Allereerst vond ik de brief waarin de schilderwerkzaamheden werden aangekondigd verwarrend en onduidelijk. Er werd verwezen naar een keet waar de voorman bereikbaar zou zijn, maar er werd niet uitgelegd waar de keet was en deze was ook niet te zien (op dat moment). Ook de verdere instructies in de brief waren verwarrend. Hier heb ik ook een mail over gestuurd. Verder vond ik het gedrag van de schilders onbeleefd. Er werd, zonder overleg, gerookt in de deuropening van mijn keuken, terwijl deze open stond. Ik zat dus in mijn eigen huis in de sigarettenrook, terwijl ik daar - lichamelijk! - heel veel last van ondervind. Ik vind dat in deze tijd echt niet meer kunnen. Verder lagen er overal peuken: zowel voor het huis als in de tuin, wat ik zeer onbeschoft vind. Deze peuken zijn naderhand, op mijn verzoek na een mailtje van mij, grotendeels verwijderd. Een ladder was op mijn planten gelegd. Van buren hoorde ik dat hun schuur ongevraagd gebruikt werd om spullen in op te slaan. Meerdere dagen. Zij kon zelf haar eigen spullen er niet in kwijt. Een snoer van haar maaimachine was zonder te vragen uit haar schuur weg genomen, om te gebruiken voor de radio van de schilders. Zij kon daardoor haar maaimachine niet gebruiken. Het snoer is ook 's nachts meegenomen, zonder te vragen. Later is deze wel terug gegeven, maar ze hadden het sowieso eerst moeten vragen! Ik vind dit alles bij elkaar zeer onbehoorlijk gedrag. Ik schrijf de klachten van deze buurvrouw expres er bij omdat ik weet dat zij dat niet zal doen, terwijl ze dat liever wel zou doen. Als het anoniem kon.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Overwegend positief. Eén raar incident vond plaats.

Schouwersweg 100

4451HT Heinkenszand

Over De Koeijer Schilders

De Koeijer Schilders is een professioneel schildersbedrijf met zo’n 60 medewerkers, ontstaan uit de fusie tussen Meesters de Koeijer en Boot Schilders. Beide bedrijven bieden u ca. 80 jaar ervaring op gebied van onderhoud van uw vastgoed binnen en buiten.