Het duurde lang, overlast, en niet netjes achter gelaten.
Het ziet er weer top uit !
zeer goede ervaring met alle schilders in alle opzichten
Slot van mijn vernieuwde schuurdeur werkt niet optimaal, steiger staat nog voor de deur terwijl werk gedaan is, na 2 weken komt roest door de nieuw geplaatste glaslat , afgestoken en geschuurde oude verf wordt niet opgeruimd, volgens mij kan dat al beter in de zelfde tijd!
Er was steeds mogelijkheid tot overleg. Zeer beleefde en meedenkende medewerkers. Achteraf rommel opruimen vond ik erg netjes. Geen schreeuwende muziek gedurende de werkzaamheden.
Zeer toegankelijk, beleefd en hardwerkend.
Ze hebben netjes gewerkt..vriendelijk en toegankelijk. Overleg was prima. Helaas heb ik nadat de steigers geplaatst waren schade aan mijn auto gemaakt doordat de bocht voor mij te krap was. Helaas hebben ze de steiger pas weggehaald nadat er nog iemand schade had gereden. De schilders hebben me vriendelijk geholpen maar Woongoed was moeilijk bereikbaar. IK moest naar ze toe omdat ze s middags niet bereikbaar zijn. Dat vind ik voor een sociale woningbouwcooperatie echt een aanfluiting. Ook de oplossing was beslist niet naar tevredenheid
Zeer goed, komen afspraken na en ze zijn netjes!
Correcte en vakkundige uitvoering
In het najaar/winterperiode werd aan ons appartementen complex buitenschilderwerk uitgevoerd wat mede door de weersomstandigheden enorm lang duurde, veel regen. Door de late periode dat het werk uitgevoerd werd was het te koud om te schilderen, de kachel stond aan om het binnen aangenaam op temperatuur te krijgen maar door het schilderwerk moesten de deuren en ramen open staan om de kozijnen te laten drogen. U begrijpt aangenaam qua temperatuur was het niet meer in huis. De communicatie wanneer welke woning aan de beurt was ontbrak voor mijn gevoel ook en ook structuur in het werk kon ik niet ontdekken. Het oogde als dat er per dag gekeken werd wat zullen we eens doen, dit zal niet zo zijn maar die indruk gaf het wel ook doordat het zo eindeloos lang duurde eer het klaar was. Verder hebben we de enquête al op papier ingevuld en naar u opgestuurd, maar blijkbaar is dat niet voldoende?
Ik vind ze goed
warrig,dan zijn ze hier en dan daar!
Goed en vriendelijk
Ravelstraat 155
4601 ZA Bergen op zoom
"Een man een man, een woord een woord. Daar draait het simpelweg om: je afspraken nakomen en als het nodig is een paar extra stappen zetten om te zorgen dat de opdrachtgever tevreden is. Altijd bouwen aan de relatie op lange termijn. Dat vormt de kern van onze bedrijfsvisie.