Naar volle tevredenheid, want het was super snel OK.
De verstopping snel en goed verholpen
Er is buiten gewerkt , ik kan iets zeggen van de reparatie , het werk buiten was wel goed verlopen , alleen al de nattige kleigrond op mijn stoep wat ze niet verder weg konden vegen gaf toch wel een probleem , de stoep was glad mijn voortuintegels ook , ik had gedacht dat werkmensen dat wel beter zouden opruimen , waarschijnlijk geen tijd voor . Zelf heb ik het dan maar weggespoeld met mijn tuinslang door mijn huis , dat viel erg tegen met mijn medische problemen , en tegen de tachtig lopend .. Tegenwoordig staat echt niemand meer voor je klaar , geen tijd , en ik wil mijn huis en tuintje niet te veel gaan verwaarlozen , net als meerderen in de buurt ... Jammer .
zie boven
Goed en snel. Harde werkers en nauwkeurig gewerkt. Ook netjes de rommel opgeruimd. Alles werkt weer perfect.
Als boven - en de klus was snel geklaard. Eerder had ik een vervelende ervaring, vandaar de lagere score bij de laatste vraag. Erg vervelend dat ik akkoord moet gaan met gebruik mijn gegevens. Dat weerhield me bijna van een reactie.
heel goed
Gelijk het probleem aanpakken en verhelpen en een kwartier later weer al verholpen echt goed werk! Aardige man die kwam.
aardige jongen heldere informatie en snel en netjes het probleem opgelost
Ik ben zeer tevreden
Goed hopelijk loopt de dakgoot niet meer over
Er is goed onderzoek gedaan maar t probleem met de vliegen is niet gevonden. Dus verder onderzoek is nodig
They are very well equipped
Schoon en kundig gewerkt, medewerker had veel verstand van zijn vak. Zeer klantvriendelijk en sociaal
Makkelijk afspraak te maken en snel geholpen . Medewerker was op tijd en heeft de verstopping vrij snel verholpen . Alles loopt weer naar behoren door dus ben tevreden
Ik had savonds in de badkamer een verstopte doucheput. Ik had bouwbedrijf Joziasse gebeld en ik werd doorverbonden met riooltechniek. Binnen 20 minuten stond er iemand voor de deur en is het keurig opgelost.
Beste medewerkers/sters De verstopping die we hadden was zeer snel opgelost met de waterstofzuiger. Was zelf al bezig geweest met een verstoppingsveer. Maar na enkele dagen liep het water weer erg traag weg. Maar met de gouden tip van de monteur ( heet water met soda en nacht laten staan) enkele dagen was de verstopping snel weer weg en is niet terug gekomen. Bedankt, en niet te snel tot ziens.
Snelle doelgerichte actie
is goed
Vandaag kwam Thijs, hij heeft ons zeer goed en professioneel geholpen. Nadat hij klaar was heeft hij zelf alles opgeruimd, waar velen een voorbeeld aan kunnen nemen(!) Bedankt Thijs. Met vriendelijke groet, E. Bouwense
Snelle goede informatie en werkzaamheden, door vakkundig personeel. Vriendelijk en mee denkende mensen.
goed geholpen
zeer vriendelijk personeel,vooral die wat oudere meneer,de jonge meneer was niet zo spraakzaam
Na mijn telefonisch contact met uw bedrijf, kwam er binnen een paar uur een monteur (nette jongeman) om het probleem te verhelpen.