Alles verliep prachtig, een sympathieke man, en had binnen kwartier mijn verstopping gefixt zeer tevreden
De monteur kwam snel na melding storing, werkte vlug en deskundig, ik vond het een bijzonder aangenaam iemand.
Men was er snel bij en de reparateur werkte vlug en alle klachten waren na de reparatie verdwenen.
Perfecte dienstverlening
accuraat en voorkomend
Volgens mij zijn ze niet eens langs geweest. Het dak + regenbuis zit nog steeds vol.
Geachte mevrouw, U hebt aangegeven niet tevreden te zijn met onze dienstverlening. Dit vinden wij uiteraard jammer. Wij hebben geprobeerd u te bellen, omdat wij graag leren van uw beoordeling en daarom met u in contact willen treden zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren. Mocht u er voor open staan dan kunt u ons bellen op 0113-381133 en vragen naar Michel of mij rechtstreeks een emailtje sturen via [email protected]. Als u een geschikt tijdstip aangeeft bel ik u terug op nr 06-29183119. Uiteraard kunt u ook een ander telefoonnummer opgeven. Wij danken u voor uw beoordeling Met vriendelijke groet, Michel Lacor
Ben erg tevreden en was een vriendelijke meneer en ook snel gebeurd super ga zo door
Zeer prettige medewerker; Gunther
Aardige meneer, heeft het probleem prima opgelost.
Prettig
cijfers zeggen genoeg
een pluim voor de monteur, qua werk en ook belangrijk het netjes achter laten.
Geachte heer Le Duc, Wij danken u voor uw beoordeling. We zagen echter ook een 5 waarop u bent behandeld door de medewerker. Wilt u dit nader toelichten zodat wij de medewerker erop kunnen aanspreken en onze service verder kunnen verbeteren. Met vriendelijke groet, Ramona Hibels Lacor Riooltechniek
Goede en snelle service Zeer vriendelijke medewerker
De twee medewerkers hebben hun werk op tijd afgerond, netjes opgeruimd en top gewerkt. Veel dank
Ik was zelf niet thuis maar de buren hebben t afgehandeld
Erg snelle reactie, prima dienstverlening en een keurige medewerker...alle lof!