Zeer snel geholpen en een vriendelijke monteur, het ging om gootsteenontstopping. Na mijn vraag of hij ook even de wastafel wou nakijken gezien die ook niet perfect was , werd ook dit probleem direct op gepakt.
uitmuntend. Snel. Vriendelijk. En vakkundig!
mijn doucheputje was verstopt en binnen een dag kwam er iemand en het probleem was binnen een half uur opgelost, bedankt!
Ze hebben het netjes opgelost.
Heel vriendelijke meneer. Mijn kleinzoon was er net, heb ik twee frikadellen voor klaar gemaakt en vraag aan uw medewerker wil u ook een paar frikdellen, met het antwoord graag. dus dat was leuk.
Na melding gebreken krijg ik gene terugkoppeling. Is mijn klacht wel binnengekomen. DE uitvoering zal goed zijn veronderstel ik, echter ik zou graag het onderdeel communicatie anders zien. Mvrgr
Ik kon dezelfde dag al geholpen worden en een hele vriendelijke man. Probleem opgelost
Gewoon prima
Heel veel respect hoe uw medewerker onder in de kruipruimte van de woning het probleem heeft weten op te lossen. Klasse!!.
Binnen een uur geholpen. Behulpzame monteur en opdracht prima uitgevoerd. Dank!
De medewerker was zeer beleefd en de reparatie vlot verholpen! Goeie ervaring. + een compliment voor de zeer vriendelijke telefooniste die ik aan de lijn kreeg.
Directe actie na verstopping en snel verholpen. Keurige medewerker