snellen vlotte afhandeling
beleefd netjes en op tijd
Vriendelijk en goede service
Not started yet
Probleem direct onderkennen en aan de slag.
Goede service en klantvriendelijkheid
Efficiënt en op tijd.
Aardige werknemer Goed de problemen opgelost
Voldeden aan mijn wensen cq vragen
Ik heb twee keer gebeld. Vermoedelijk is na de eerste keer een andere put gereinigd/leeg gezogen. In het tweede telefoontje heb ik nadrukkelijker de plaats van de put in de brandgang aangegeven (achter de woningen Segeersweg 20/22 in Middelburg. De put zou mogelijk dezelfde dag dan wel op vrijdag 23 oktober worden gereinigd. Het is echter niet gebeurd. Wederom nu een poging de plaats van de put te beschrijven: In de brandgang achter Segeersweg 20 tussen de schuren 22 en 6.
Bij Hof ter Veste zijn de goten van de fietsenstalling niet goed uitgevoerd. Het gaat om de fietsenstalling bij gebouw B Vooral de middelste goot liep gewoon over van de regen. Het wegschuiven van de aanwezige bladeren helpt niet, die moeten weggezogen worden. P. de Veij
Prima service and reparatie!
Na melding van mijn probleem, was de medewerker vlot ter plaatse voor inspectie en beoordeling van het probleem
vriendelijke medewerkers
Wastafelverstopping verholpen. Snel en vakkundig.
Keurig op tijd, snel en netjes
Een stille vennoot, die bewijst vakman te zijn, onverstoorbaar zijn gang gaat en perfect heeft gedaan tot mijn volle tevredenheid.
na mijn telefoongesprek had ik een naar gevoel. ik moest er rekening mee houden dat het wel 3 weken kon duren. de oplossing kwam 2 dagen later en is ons probleem perfect opgelost.
Fantastisch !!
Wat betreft mijn e-mail adres, dat klopt niet meer. Het juiste e-mail adres is: [email protected]
Was snel opgelost Maar er hoefde geen 2 person voor te komen.
Het probleem was goed en snel verholpen.
waren er heel snel bij, maar had graag gehad dat ze even aan de voordeur gebeld hadden dat het probleem was opgelost, want wist niet dat ze al geweest waren, jammer
het is goed