netjes gewerkt, meer dan tevreden.
eerste melding tot uitvoering duurde te lang! Wij moesten zelf eerst contact opnemen.
Slecht afdekken laminaatvloer. Tegelzetters werken naast folie , opslag naast folie . Timmerman onnodig slijpstof veroorzaken , geen zin in zijn werk. Hele huis onder stof door tocht openen raam en binnendeur. Buiten slijpen tegels voor open voordeur verlengsnoer te kort. Onderlinge miscommunicatie personeel. Wisten niet wat er gedaan moest worden en waren elkaar steeds kwijt,waardoor werkzaamheden uitliepen. Geen eindcontrole op uitgevoerd werk. Ongelijk getegeld keuken, afvoer douche loopt slecht door. Gat in muur niet dicht gemaakt. Wc hoofdkraan weg getegeld kan er niet meer bij,staat niet helemaal open stortbak loopt te langzaam vol. Douche afvoer loopt slecht door . Als keuken en wc,douch wordt gerenoveerd wordt er geen rekening gehouden met gebruik sanitair / wc , water
eigen medewerker uitstekend.Die van de andere muur moeten jullie niet meer nemen .Dat was in de keuken.
De communicatie met de gene die over de keukens gaat was voor mij onvoldoende. Erik die de keuken heeft gezet, ben ik zeer tevreden over, hij heeft zijn werk goed gedaan. Het werk van de tegelzetter had beter gekund.
Ik vond iedereen ontzettend aardig.
Ik ben zeer tevreden over de nieuwe keuken vind het alleen jammer dat de elektricien niet op de afgesproken tijden kwam waardoor ik tot twee keer toe te laat op mijn werk kwam.
zeer goed
Het duurde even voordat de werkzaamheden begonnen omdat we vergeten waren in de planning van de maand ervoor. Daarnaast leek tijdens de verbouwing de tijdsdruk vrij hoog voor uw werknemer. toen er onvoorziene schade ontstond door het boren en frezen in de muur, was er voor hem geen tijd om dit fatsoenlijk te repareren. Hiervoor heb ik nadien gebeld en zijn er later 3 andere mensen langs geweest om dit te repareren. Effectief heeft dit dus veel meer tijd gekost.
Alles naar wens
Nuanceeing is niet mogelijk bij bovenstaande vragen. Ik heb na melding 1,5 jaar gewacht op uitvoering. Dat lag ws bij communicatie van Woongoed. De Poolse tegelzetter was vriendelijk en beleeft, werkte hard en voerde zijn werk netjes uit. De loodgieter en electricien banjerden zonder zich te melden door mijn huis. Geen overleg over wat ging gebeuren. Zo is mijn wastafel opgeschoven waardoor er geen douchescherm of gordijn gemonteerd kan worden. Is het dekseltje van doucheputje vast gekit en daarover een dekseltje dat los ligt. Nu kan ik het iet meer reinigen, haar en zeepresten. Nu al vieze lucht. Over smaak valt te twisten, maar ik vind de dinkere vloertegels lelijk en niet prettig ivm schoon houden badkamer.
De verbouwing zou 1 dag duren, maar werd bijna een werkweek. Voor de rest wel blij met het eindresultaat!
Plaatsen nieuwe keuken in huurwoning in opdracht Woongoed sint Antheunisstraat 16 4331PP middelburg is voor ons in een debacle uitgelopen qua afwerking, oplevering is nog steeds niet uitgevoerd in totaliteit heeft het 3,5 maand geduurd en zijn niet tevreden over de communicatie en afspraken die gemaakt zijn met Dhr Kaljouw voor dat de keuken werd geplaatst al met al ontevreden huurders,hoop op een snelle reactie om het tot een tevreden resultaat te brengen. Met vriendelijke groet, Marijke en Dick Dokman
De mannen hebben prima werk verricht
De mannen hebben prima werk geleverd. Het enige wat mij opviel is het feit dat de medewerkers elkaar afwisselen en dan zou het wel fijn zijn als de heren zich voorstellen wanneer ze een klus komen doen. Dat zou het iets professioneler maken. Met de badkamer ben ik zeer tevreden en grote complimenten aan Wojtek !
Nauwkeurig, accuraat en flexibel ! Blij met het eindresultaat !
Joziasse heeft alles goed/netjes gedaan bij ons.
Industrieweg 5
4382 NA Vlissingen
Laten we ons eens voorstellen. Wij zijn Bouwbedrijf Joziasse b.v., ons bedrijf is al ruim 50 jaar gespecialiseerd in het uitvoeren van alle denkbare onderhoudswerkzaamheden aan woningen en gebouwen, aan- en verbouwingen en werken voor woningbouw coöperaties en gemeenten. In december 2014 hebben wij ons uitgebreid op het gebied van service & onderhoud, door overname van de technische dienst van de woningbouw coöperatie Woongoed Middelburg, hiervoor voeren wij dagelijks alle denkbare service & onderhoudswerkzaamheden uit.