Snel en heel netjes uitgevoerd.
nvt
Heel mooi en fijne nette mensen die kwamen werken. Het is heerlijk fris en prachtig en fijn en mooi gemaakt
Door lekkage helaas drie maal de badkamer moeten aanpakken, in zijn totaliteit veel ellende gehad, niet netjes gewerkt en een hele slechte afwerking qua kitten e.d
Wij hebben een afspraak gemaakt met bewoner om ter plaatse te kijken wat er nog exact aan de hand is. Wij betreuren het altijd als werkzaamheden niet naar tevredenheid zijn uitgevoerd en streven ernaar dit alsnog goed af te wikkelen.
Over het algemeen zijn wij tevreden over hoe de verbouwing is gedaan, echter zijn er wel heel wat slordige dingen gebeurd/gedaan die we niet op prijs stellen. Ik zal hiervan een overzicht wegzetten: - Persoonlijke spullen (per ongeluk) omgooien en de rotzooi laten liggen. - Bouwmaterialen achterlaten op ons balkon als een pvc buis, oude stopcontacten, stukken hout en lege kit spuiten. - Onze wc deur was kapot na het gebruik van de klussers, tot 2x toe. - Overigens werd er gebruik gemaakt van ons toilet waarna de bril gewoon omhoog bleef die werkelijk compleet onder de urine zat. - De oude en beschadigde radiatoren bleven hangen en werden niet vervangen voor nieuwe. - Na het eruit slopen van een muurtje in de badkamer, werd het plafond gehavend achter gelaten en niet netjes gemaakt. - Een opstaand randje in de badkamer werd vergeten waardoor onze badkamer nu telkens blank staat. - Het douche putje is scheef geplaatst. - Lege kit spuiten en andere lege verpakking werden gewoon bij ons in een doos achtergelaten. - Geen terugkoppeling meer over wanneer bovenstaande reparaties in badkamer uitgevoerd worden.
We hebben bewoners gesproken en afspraken gemaakt.
Goede en nette uitvoering
Is niet van toepassing. Mogelijk verwarring met oplevering woning van mijn overleden moeder in juli 2021
Deze beoordeling berust op een vergissing. Betreffende persoon gesproken en e.e.a. verduidelijkt.
Originele beoordeling
keuken besteld in jan 21, geplaatst mei 21, afgerond december 21 Betaald 360 euro voor minder kastruimte, vergoed 180 euro (waarom niet volledig)
Alles is goed en snel verlopen
Mijn ervaring is dat na een week mijn keuken nog niet klaar is. De loodgieter heeft vergeten de slangen voor de afwasmachine en vaatwasser aan te sluiten. Kan al meer als een week niet wassen. Kan de baas nooit bereiken. Elektricien zou komen om stopcontacten terug te plaatsen maar blijkt ziek te zijn. Dit is vergeten door te geven, ik heb de hele dag zitten wachten. Keuken zelf is netjes geplaatst door Fred.
Wij betreuren de onvrede van de bewoner en hebben diverse malen geprobeerd telefonische contact te krijgen maar echter geen succes. Bewoner gemaild met verzoek contact op te nemen zodat we e.e.a. kunnen bespreken.
Redelijk
Dit is keurig verlopen
Super snel geïnstalleerd en mooi resultaat.
Heel netjes werk geleverd
Keurig alles volgens afspraak
Waren vriendelijke mensen ,alleen de tegels bij me afzuigkap zitten er niet netjes op? Ook slecht gekit! Had 3 dagen last van Gas lucht schijnt niet goed aangesloten te hebben wat dus gevaarlijk was!!!! Ik heb ook via woongoed een mail gedaan. Op paar punten na slechte ervaring!
Waardeloze communicatie, slechte afwerking + eindresultaat, afspraken die niet nagekomen worden, veel pauzes, niet klaar binnen de afgesproken tijd 2-3 dagen, niet worden teruggebeld etc. P
Biesboschstraat 36 middelburg De mensen die bij ons de badkamer en wc hebben gedaan mogen van mij wel trug komen! Aardige mensen en goed in hun werk
De uitvoering er waren wel een paar communicatie storingen. Het is wel allemaal naar tevredenheid uitgevoerd. Alleen jammer dat er geen rekening werd gehouden met gebruik van toilet. Voor de rest compliment aan jullie medewerkers, met vriendelijke groet. Toon Pijs
Ze waren erg snel. Dit vond ik heel eg prettig. Weinig overlast gehad en vriendelijke mensen.
Prima werk afgeleverd
Vriendelijk en ervaren medewerkers! Snelle service !
Deze heer is echt siper goed. Vind het alleen jammer dat nu op de muren 3 lagen tegels zitten. Laag over laag over laag. Muren steken hierdoor 1,5\2 cm uit.
Industrieweg 5
4382 NA Vlissingen
Laten we ons eens voorstellen. Wij zijn Bouwbedrijf Joziasse b.v., ons bedrijf is al ruim 50 jaar gespecialiseerd in het uitvoeren van alle denkbare onderhoudswerkzaamheden aan woningen en gebouwen, aan- en verbouwingen en werken voor woningbouw coöperaties en gemeenten. In december 2014 hebben wij ons uitgebreid op het gebied van service & onderhoud, door overname van de technische dienst van de woningbouw coöperatie Woongoed Middelburg, hiervoor voeren wij dagelijks alle denkbare service & onderhoudswerkzaamheden uit.