Er stond in de brief dat de keuken plaatsten 3 dagen zou duren. Maar deze was op 1 ochtend al geplaatst. ik stond te knipperen met mijn ogen. hartstikke goed, mijn dank is groot.
snel gedaan
De keuken is goed geïnstalleerd en ik ben erg tevreden.
Gewoon goed
...Heb deze al ingevuld en ben erg tevreden.
Goed werk vericht
Snel, vriendelijk, vakbekwaam.
Van tevoren goede afspraken gemaakt voor geleverde werk.
Goed en zelfstandig
Alles naar wens gegaan
Great job well done.
in febr hebben wij via woongoed een keuken gekregen aanrechtblad en spoelbak is niet in orde spoelbak een en al krassen. dit zou vervangen worden maar er is nog niets gebeurt. d.franssen
Wij zullen contact opnemen met deze bewoner en de kwestie bespreken.
Wojcek is een vriendelijke, snelle en efficiente werker! De loodgieter en elektricien ook een dikke voldiende.
Nadat ikzelf telefonisch contact heb opgenomen, is de reparatie uitgevoerd.
De afspraken die we onderling hadden afgesproken zijn zeer netjes nagekomen en mooi vakwerk afgeleverd ‼️
Nvt
De werknemers werken zeer efficiënt en snel
Medewerker die op maandag kwam werken begon met mopperen dat er geen lift was. Dat maakte dat ik er niet heel veel vertrouwen in had dat het goed zou komen. Op dinsdag kwam deze medewerker alle spullen ophalen vanwege ziekmelding. Tegel en de keukenzetter moesten nu mijn keuken ook opeens doen. Daardoor duurde het tot en met donderdag voordat het klaar was. Ik had wel een goed vertrouwen in deze mensen. Toen het klaar was en ik kwam thuis was het duidelijk dat het aanrechtblad niet waterpas stond. Dit is op de maandag weer opgelost en nu ben ik zeer tevreden.
Nvt
Heel tevreden en netjes gewerkt
De medewerkers hadden goede oplossingen voor problemen die we tegenkwamen, ook behulpzaam bij opruimwerk.
Ik ben tevreden met mijn nieuwe keuken.
Keurig gewerkt, vloer werd afgeplakt. Mooie nieuwe keuken.
De mannen werkten secuur en netjes volgens afspraak.
Industrieweg 5
4382 NA Vlissingen
Laten we ons eens voorstellen. Wij zijn Bouwbedrijf Joziasse b.v., ons bedrijf is al ruim 50 jaar gespecialiseerd in het uitvoeren van alle denkbare onderhoudswerkzaamheden aan woningen en gebouwen, aan- en verbouwingen en werken voor woningbouw coöperaties en gemeenten. In december 2014 hebben wij ons uitgebreid op het gebied van service & onderhoud, door overname van de technische dienst van de woningbouw coöperatie Woongoed Middelburg, hiervoor voeren wij dagelijks alle denkbare service & onderhoudswerkzaamheden uit.