Ze werken netjes en nemen de tijd om het goed te doen.
Goed behandeld
De mensen hebben het weer niet mee gehad maar ondanks goed werk afgeleverd
ontzetend goede mensen
Twee weken is veel te lang om een voorkant van een huis te schilderen.op de schilder na die wel in overleg werkte wist ik niet wanneer er wat ging gebeuren.
goed en snel
De werkzaamheden zijn goed en vakkundig,geen overlast
We zijn zeer tevreden zoals het gegaan is.
Alle medewerkers van de Schrijver zijn vriendelijk en leveren goed werk
uistekend
Prettig Behalve de steigerbouwer
Heel netjes,vriendelijk en behulpzaam
De schilders waren aardig en vakkundig .Alleen zou het fijn zijn geweest dat de achterzijde ook gedaan werd van de woning.De woningbouw zou ook meer werkzaamheden kunnen doen aan schimmelbestrijding,isolatie en eventueel verwarming.Laten controleren en niet alleen de ketel.
Vriendelijhk behulpzaam en attent
Hulsterweg 75 H
4587 ZG Kloosterzande
De Schrijver Vastgoedonderhoud is een toonaangevende partner op het gebied van: - RVO (Resultaatgericht Vastgoed Onderhoud) - ketensamenwerking Voor de volgende diensten kunt u bij De Schrijver Vastgoedonderhoud terecht: - binnenschilderwerk en buitenschilderwerk - houtrotherstel / Lamikon - beglazing - glasweefsel - behang - gietvloeren - Tedac Het hoofdkantoor van De Schrijver Vastgoedonderhoud staat in Kloosterzande, Zeeuws-Vlaanderen (Zeeland). Samen met de vestigingen in Halsteren (Brabant) en Middelburg (Zeeland) voert De Schrijver Vastgoedonderhoud verschillende projecten uit.