Deskundig, netjes
Ik dacht vrijdag jl: eindelijk komen ze de dakpannen die los geraakt zijn bij het terugleggen van de zonnepanelen begin mei goedleggen, zodat er verder geen lekkage meer bijkomt zodra het gaat regenen. Had 2 werkmannen verwacht maar het was er 1.. ...en deze werkman wist ook niet precies wat er moest gebeuren ?! Kan de klus ook niet alleen doen. Snap ik. Had de klachten weken geleden al telefonisch en via de email uitgelegd. Tja. Er is blijkbaar iets fout gegaan in uw communicatie daar en moet nu weer wachten tot 25/8. Heb geprobeerd hierover uitleg te krijgen telefonisch, maar het was geen behulpzaam gesprek. Ben bang dat straks de lekkage erger gaat worden zodra het weer gaat regenen. Groet. Ans Parinussa
Efficiënt
Beste meneer/mevrouw J.F, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over ons bedrijf. Wij hopen u in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met energieke groet, Saman groep
Eerlijke, snelwerkende en meedenkende medewerkers die goed op elkaar zijn ingesteld.
Beste H.P.M., Hartelijk dank voor uw fijne review. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over het werk van onze collega's. Wij hopen u in de toekomst nog vaker van dienst te kunnen zijn. Een fijne dag toegewenst! Met energieke groet, Saman Groep
Was snel gedaan
Prima werk geleverd ondanks een probleem met de ongelijke muren.
Zie hierboven
Goed en vlot verlopen!
De werkmannen hebben goed werk geleverd, we hebben er ook weinig last van gehad dat het werd aangelegd. Nadien ook prima uitleg gehad over hoe de omvormer werkt
Beste Noah, Bedankt voor uw goede recentie! Wij zijn blij dat u zo tevreden bent over ons bedrijf. We hopen u in de toekomst nog eens tegen te komen. Wij wensen u nog een fijne dag. Met vriendelijke Groet, Saman Groep
Prima uitgelegd, en prima de panelen gelegd. De omvormer is heel netjes geplaatst ook.
Ik ben niet echt te spreken over dit bedrijf met name over de afspraak die we met hun hadden. We hadden hiervoor ook een afspraak maar die is wegens een zieke werknemer verplaast dat kan. De nieuwe aspraak was afgelopen woensdag 9 juni 2021 tussen 7:30-8:30 ik vond het in eerst instantie een goede afspraak want in de middag moest ik om 14:50 weg i.v.m werk en ik werk in goes in het adrz ziekenhuis.Dus dat is plus minus 20 min rijden. Wij hebben de hele ochtend gewacht en er is niemand gekomen ook niks gehoord dat er vertraging is. Uit eindelijk maar naar woongoed Middelburg gebeld voor het telefoonnummer. Want die wist ik zo gauw niet te liggen.Gebeld kreeg als antwoord we gaan kijken waar onze werknemers zijn.....??? Later stond ik in de keuken de afwas op te ruimen. Word ik via de buren benaderd door een werknemer dat hij wel zou kijken hoe het zat deze man was bij de buren bezig samen met zijn collega de zonnepanelen aan het ophangen. Op den duur zei hij ze komen over 10min uiteindelijk duurde dat wel 30 min voordat ze er waren.Dat was rond 13.00uur. Ik moest op den duur weg dat was tegen 15.00uur toen waren ze nog bezig in ons huis uiteindelijk ben ik 5 over weg gegaan ze waren toen nog bezig de buurvrouw gevraagd om een oogje in het zeil te houden omdat er niemand bij ons aanwezig was. Op zich vriendelijke werk mensen hoor. Maar nogmaals als we smorgens een afspraak hebben kom dan niet smiddags. Ik was door dit gezeik zelfs 10 min te laat op mijn werk. En dat kan niet hoor en zeker niet in een ziekenhuis!. Jammer dat dit zo is verlopen. Met vriendelijke groet, Lia den Heijer.
vakmensen netjes gewerkt goede tips
Super service en kwaliteit en goede uitleg van de monteurs erg vriendelijk en hebben hun werk netjes allemaal opgeruimd qua stof wat ze hadden veroorzaakt Super dat er zulke vriendelijke monteurs zijn en een goede uitleg gaven
Beste meneer/mevrouw, We zijn blij om te lezen dat u zo positief bent en wij u goed van dienst konden zijn. We hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Nog een fijne dag gewenst. Met vriendelijke Groet, Saman Groep
goed werk geleverd
Beste heer Jaap, Bedankt voor de positieve reactie! Wij hopen u graag in de toekomst nog eens te helpen. Nog een fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Saman Groep
Ze waren lekker op tijd, alles is netjes gedaan en opruimd toppie gedaan
Beste Rimanda, We zijn blij om te lezen dat we u zo goed van dienst konden zijn. We hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Nog een fijne dag gewenst. Met energieke Groet, Saman Groep
Er waren mensen die heel goede service verleenden. Dat waren Hans P en Marleen V en Marloes M. Maar er waren ook nogal wat werklui die klungelig werk leverden. Waaronder de schilders. Ook het herstel van het zijmuurtje achter is geen visitekaartje.
Beste meneer/mevrouw Jansen, Vervelend om te horen dat het onderhoud momenteel nog niet is ingepland, telefonisch zullen wij contact met u opnemen om een afspraak te maken. Met energieke groet, Saman Groep
Eerst komt er iemand langs om te komen kijken waar en hoeveel zonnepanelen er geplaatst kunnen worden. Vervolgens Komen er 2 mannen langs om zonnepanelen te plaatsen. Ze hadden niet de goede spullen bij om alle panelen te plaatsen, dus gingen ze bellen met hun leidinggevende. Die kregen ze niet te pakken dus zijn ze maar weg gegaan zonder iets te doen. Met de melding dat we wel weer worden gebeld voor een andere afspraak. Vervolgens niks meer gehoord.
Beste mevrouw Muller, Ons excuus voor de miscommunicatie met onze monteurs en de afspraak voor het plaatsen van uw zonnepanelen. Wij nemen telefonisch contact met u op voor een vervolg afspraak. Met vriendelijke groet, Saman Groep
nvt
Beste meneer Heite, Vervelend om te horen dat ons contact niet naar uw wensen is verlopen. graag komen wij met u in contact op deze situatie met u te bespreken. Met vriendelijke groet, Saman Groep
Geen goede organisatie wat de verbouwing betreft , niet op afspraken komen, te pas en on te pas mensen in en uitlopen, achter deuren die niet goed sluiten zelf de speling eruit gehaald. Veel meer lawaai in huis zins er roosters in het voor raam zitten, ook als zijn de roosters dicht. Geluid overlast verdrievoudig toch veel meer. Rust comfort is afgenomen en het erge is dat er gezegd word het is anders je went eraan. Dat het anders is JA dat klopt maar er aan wennen dat doe je niet. Als mensen lang lopen of voor je deur staan te praten is het net of ze in je woonkamer staan. En tocht in huis is toe genomen. Als er wind staat merk je dat heel erg. Nachts word de temperatuur veel lager dan voor de verbouwing. Ondanks dat ik nu van 23:00 tot 09:00 de centrale afzuiger uitzet ander zak de temperatuur in huis nog sneller. Helaas moet ik meer stoken. Het enige voordeel is dat de zolder minder lawaai is en niet meer tocht en warmer blijf maar de rest in huis is hopeloos. En dan de inspectie die was beledig toen ik dit allemaal opnoemde, hij wist het wel beter want hij had al veel meer huizen gedaan. Daar ben ik tegen in gegaan omdat ik me niet laat afschepen met een paar standaard zinnen, en gaf de combi ketel de schuld dat hij zo oud is dat ik meer verbruik terwijl ik kan aan tonen dat voor de verbouwing ik alles zo goed als wel gehalveerd heb in gebruik van gas , zijn excuus was hij moest verder en is zo weg gelopen. Ik heb ook met de buren gesproken en allemaal hebben ze klachten. Vooral de geluid overlast.
mijn zonnepanelen moesten eraf vanwege na dakpannen. Het terugplaatsen duurde 5 weken en ik maar bellen, wat dus niet hielp. Pas toen ik de woningbouwvereniging belde werd er gereageerd.
Goed en netjes werk geleverd
Beste heer, Bedankt voor uw compliment over het werk van onze monteurs. Wij hopen u graag in de toekomst nog eens te helpen. Nog een fijne dag gewenst. Met enegieke groet, Saman Groep
Snel en vriendelijk
Beste, We zijn blij om te lezen dat we u zo goed van dienst konden zijn. We hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Nog een fijne dag gewenst. Met vriendelijk groet, Saman Groep
Om na 8 maanden deze ingevuld te krijgen
Julianastraat 40
4301 NC Zierikzee
Saman Groep; wij geven energie! Duurzaam én comfortabel wonen, leven en werken. Dat wil de Saman Groep voor iedereen bereikbaar maken. Door nieuwe oplossingen te bieden die bijdragen aan een verantwoordelijker energiegebruik op aarde. Door u altijd het beste duurzame energie-advies te geven. Door kwaliteit te leveren in technische oplossingen die volledig beantwoorden aan uw eisen van duurzaamheid en comfort. Door ons elke dag opnieuw met trots, passie en vol energie in te zetten. #wijgevenenergie.