Er is nog niets gerepareerd. Er is enkel een foto gemaakt. Graag vervolgstappen nemen.
telefonisch contact gehad op 20-09-2018, volgens de bewoonster zijn er alleen foto's gemaakt. Hier gevraagd of ze de bewoonster nogmaals willen bellen.
Aardige man harde werker
Ik werd goed geholpen en de monteur was erg vriendelijk
Ik kan geen goed oordeel geven aangezien de waterlekkage die ik op 28-08-2018 heb doorgegeven nog steeds niet is opgelost. Ik zit nog steeds in een vochtige woning met opgezette laminaat delen en ondervloeren in de hal en nu ook woonkamer. Ik kan pas een goed oordeel geven wanneer deze problemen met schade en gevolgschade zijn verholpen.
Ben zeer tevreden.
Heb een reparatie verzoek ingediend via woongoed omdat het over buitenverlichting in openbare ruimte gaat. Maar er is niets gedaan! Graag alsnog de reparatie uitvoeren. Nu is het donker en onveilig om savonds en sochtends vroeg bij mijn schuur te komen.
De bewoner heeft teruggebeld en er is gelijk een nieuwe afspraak aangevraagd met WET.
Mijn ervaring met deze reparatie (vervangen sifon) van Bouwbedrijf Joziasse zijn zonder meer uitstekend. Mijn overige ervaringen (nakomen van afspraken) met Bouwbedr Joziasse zijn minder goed (schilderwerk).
De schimmel is goed behandeld en de mechanische ventilator is ook hersteld, echter is de vlizotrap vorige week geplaatst maar daar was de bewoner al vanaf november 2017 mee bezig. Uiteindelijk is alles wel netjes gedaan.
alles is naar tevredenheid gegaan
De werkzaamheden zijn uitmuntend gedaan door uw medewerker.vr.groet ronald
5 x moeten bellen en een diskutsie tsie moeten voeren
menr heeft 5x contact gehad over een verf die tegen de muur zat en er werd gezegd dat die muur niet bij woongoed hoorde maar bij de winkeliers, uiteindelijk heeft mnr zelf contact gehad met de directeur van woongoed en is het uiteindelijk schoongemaakt.
Vlot en netjes afgewerkt.
Na afspraak correct geholpen, vriendelijke werknemer.
Jossiasse het het uitbesteed. Ben prima geholpen!
Vlotte vriendelijke en daadkrachtige hulp
Prima geregeld.
Alles perfect geverfd alleen verf is niet dekkend genoeg,want het kruisje wat er al 2 jaar geleden opgekrast zit met pen zie je nog heel goed. Mvgr Anita Andela