Reparatie goed uitgevoerd. Verder was de wachttijd niet lang en het resultaat mocht er wezen.
Heel goed! Met een vriendelijke groet, Cora Scherp
bewoner wist niet meer zo goed waarom ze die 4 had gegeven. Waarschijnlijk omdat de schilders gewoon naar boven waren gelopen met hun vieze schoenen. Het was die dag nogal slecht weer.
Mooi resultaat met vakkundigheid uitgevoerd
Er wordt altijd goed op het verzoek om dingen die gedaan moeten te verhelpen.
Helaas gaat er bij storingen in het weekend wel eens wat mis, en moest ik nogmaals bellen, na anderhalf uur zonder stroom. Probleem zelf werd gelukkig gevonden en erg behulpzame jongen, die ook echt luisterde naar probleem.
Bewoner 12.30 gebeld en om 14.30 had de elektricien de storing doorgekregen, ergens is het mis gegaan in de communicatie, de storing is wel goed verholpen.
Vakkundig en zeer beleefd
Ik heb mijn mening al eerder gegeven, maar toch blijft u de vraag stellen, of ik mijn mening al gegeven heb. Ook heb ik me al eerder afgemeld voor de enquêtes van Bouwbedrijf Joziasse. Wilt u daar a.u.b. notitie van nemen en mij niet lastig blijven vallen met deze mails?
Wij hebben gebeld. De bewoonster wilt geen enquêtes meer krijgen, ze had zich al afgemeld maar de enquêtes komen nog steeds binnen. Mevr verteld dat dat onderaan de enquête kan
Snel en vriendelijk gerepareerd door ROB
Er lag een maand tussen het werk van de timmerman en de schilder. Het werk van de schilder op het dakterras nam bijelkaar circa een uur in beslag. Had dat nou niet tussen "die grote klus" door gekund ?
Nadat het in de grondverf was gezet zouden ze een week later terugkomen om het schilderwerk af te maken, maar dat werd een maand later en dat vond de bewoner heel vervelend.
's morgens gebeld voor defecte rookmelder en 's middags op afgesproken tijdstip vervangen.
Erg goed en vriendelijk geholpen!
in September is er gelijk iemand lansgekomen en bleek dat er een nieuw ventilatieooster besteld moest worden en dat heeft wat lang geduurd voordat t uiteindelijk geplaatst was. Verder wel netjes.
Prima behandeld door de medewerker afzuigkap werd netjes en goed geïnstalleerd, afval opgeruimd Alleen jammer dat een lampje het na twee dagen al begaf. Heb inmiddels een nieuwe gekocht
De heren die bij gewerkt hebben hebben keurig werk geleverd en snel uitgevoerd ben zeer tevreden