Altijd tevreden met Joziasse.
De reperatie is niet op een fatsoenlijk manier uitgevoerd. Het is helemaal afgeraffeld en niet eens afgewerkt. Heel erg teleurstellend.
4x gebeld geen gehoor, een e-mail verstuurd op 30-11-2018
De man heeft ook iets veranderd waar ik niet om gevraagd had, zoals de deurknop aan de buitenkant van de voordeur. Wij hebben de knop zelf omgedraaid omdat we de sleutel niet goed konden omdraaien, en hij heeft hem weer omgedraaid nou komt het schilderwerk van de vorige kleur weer tevoorschijn niet mooi dus.
De bewoner had zelf het handvat omgedraaid, omdat ze niet goed bij het slot kon. Nu heeft de timmerman het handvat weer teruggedraaid en hebben de bewoners het nogmaals teruggedraaid waardoor je verschil van de kleuren op de deur ziet omdat het pas is geschilderd was bij een renovatie. Er is een nieuwe afspraak gemaakt om het schilderwerk bij te werken.
Fijne medewerker, probleem met kraan snel en vakkundig uitgevoerd. Was keurig op tijd etc.
De 1 moet een 9 zijn.
probleem was niet meteen verholpen, medewerker kwam hiervoor terug en heeft alles keurig verholpen. Alle netjes opgeruimd na afloop.
Er is een e-mail verstuurd op 20-11-2018, i.v.m. het bezitten van een onjuist telefoonnummer.
de 1 moet ook een 10 zijn mevrouw is super tevreden.
het hieronderstaande emailadres klopt niet. Het moet zijn: [email protected]
verkeerd ingevuld, de 3 moet ook een 8 zijn. Bewoner is zeer tevreden.
Heel vriendelijke man die collega's vroeg om de klacht zo snel mogelijk op te lossen
Defecte gang lamp was zeer snel vervangen. TOP! reuze bedankt!! We hebben weer licht!
Super goed!
bewoner heeft 1 week moeten wachten tot de reparatie was uitgevoerd, voor de rest tevreden over BBJ.
Ze staan gelijk voor je klaar en zijn vriendelijk en behulpzaam