goede service, goed behandeld

Ik was niet thuis, maar de reparatie ( berging) was toch uitgevoerd.

• Welk rapportcijfer geeft u voor de termijn waarbinnen de reparatie werd uitgevoerd (vanaf moment van melding tot uitvoering)?
  • Hoe tevreden bent u over het resultaat van de reparatie?
  • Welk rapportcijfer geeft u voor de manier waarop u bent behandeld door de medewerker?

zeer slecht, onaanvaardbaar

Ze hebben mij 4 weken laten waghten onder tussen 3 keer toe gebeld omdat ik niet meer uit kwam met se heb ik woongoed naar ze heb laten bellen dit is de ergste toen zeiden ze tegen woongoed o meneer heb nog nooit gebeld daarom gaat min deur ook niet open voor josijase ze kunnen de kanker krijgen vieze honden dat ze zijn nou goed hebt u nou u antwoord dit is wat ik over ze denkt

perfect, zeker aan te bevelen

Ik zou het zelf niet kunnen!

zeer korrekte medewerker

• Hoe tevreden bent u over het resultaat van de reparatie?
  • Hoeveel moeite kostte het u om de reparatie uitgevoerd te krijgen? (1= zeer weinig moeite, 5= zeer veel moeite) 1

goede service, goed behandeld

de afzuigkap hangt goed, het werk is snel en netjes gedaan. Er is alleen één probleem, de wind giert er door en maakt dus een heel naar fluitend geluid. Mijn vraag: Kan dit verholpen worden?? b.v.d.

goede service, goed behandeld

Alles gaat zeer goed, behalve het voordeurslot, er zit nog steeds een nood slot in mijn voordeur, omdat het slot niet meer besteld kan worden, maar dat kan dan toch wel bij een andere leverancier? Ik zit steeds met 2 sleutels, terwijl het er een moet zijn, van alle deuren. Dit is al zo jaren. Best vervelend.

perfect, zeker aan te bevelen

het enige dat niet goed ging is dat ik geen bevestiging kreeg van wanneer jullie zouden komen. Mij werd verteld dat dat kwam omdat de opdracht vanuit Lacor kwam. Toch is het nog steeds handig voor mij en voor jullie dat ik weet wanneer jullie dan bij mij aan de deur staan.

goede service, goed behandeld

Gewoon goed in reageren, communiceren klasse!.

slechter dan verwacht

Na 6 keer is de wc nog altijd niet vrij van lekkage. Ben het nu een beetje zat om elke keer thuis te moeten blijven.

• Hoe tevreden bent u over het resultaat van de reparatie?
  • Hoeveel moeite kostte het u om de reparatie uitgevoerd te krijgen? (1= zeer weinig moeite, 5= zeer veel moeite) 5

contact vriendelijk

voldoende, een redelijke ervaring

Had een lekkage aan de verwarmingsketel op zolder. Ze hadden gezegd dat ze 2 januari zouden komen. Een halve dag gewacht en gebeld, zeiden dat ik terug gebeld zou worden. Moest later de dag weg en had weer terug gebeld en degene die ik aan de telefoon had zei dat ze niet komen voor de reparatie want ze zijn gesloten. Aangegeven dat ik een paar dagen naar Haarlem moest. Advies kreeg ik om de stekker uit te trekken en de lekkage dan zal stoppen...?? Nadat ik teug kwam was de emmer die ik eronder gezet had helemaal overgelopen en de lekkage aan plafonds en op de vloer verergerd was. Dus dat was een tegenvaller, en de lekkage was niet verholpen.

voldoende, een redelijke ervaring

vriendelijke behandeling en snelle uitvoering van de klacht

perfect, zeker aan te bevelen

Gewoon een goed bedrijf,goede service,aardige mensen,netjes en beleefd.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Als jullie het over de groot werkzaamheden dat uitgevoerd was...dit is mijn beoordeling.. Er was een klein reparatie met het vervangen van een toilet bril en een beetje kit werk dat was prima gegaan.Maar er is nog steeds geen lampje beneden in de entree,helaas. Dus voor groot werkzaamheden beveelt jullie het niet aan door het vervelent gedrag,pesterij,slecht werk en verneiling van de een van de mannen dat zit te rotzooien in mijn woning. Twee ramen zijn gebaarst,de randjes van de ramen zijn loos,er komt tocht van onder de ramen en ik heb nu al een lekkage gehad...wat was de man aan het doen in het woning,dat alles zo slecht afgemaakt was? Een drag komt ik thuis naar dat hij heeft gewerkt en mijn verwarming was op 41! En mijn water meter stand is veel hoger dan normaal naar werkzaamheden in mijn meter kast.de gebruikt van mijn stroom en toilet was ook gedaan zonder mijn toestemming.weer wat was de man aan het doen hier behalve rotzooien dat gaat mij geld kosten uiteindelijk en stress? Sorry ik heb dit niet verwacht van u bedrijf. Graag toelichting.Bedankt

• Hoe tevreden bent u over het resultaat van de reparatie?
  • Hoe waarschijnlijk is het dat u %bedrijfsnaam% aanbeveelt voor deze activiteit? (1= zeer onwaarschijnlijk, 10 zeker wel) N.v.t.

goede service, goed behandeld

het is nog steeds afwachten tot de volgende flinke regenbui of er weer lekkage gaat optreden.De muur/het behang blijft nat Ben dus bang dat de echte oorzaak nog niet gevonden is.Maar zonder de hele muur open te breken blijft het w.s.een probleem.

• Welk rapportcijfer geeft u voor de dienstverlening van %bedrijfsnaam% bij de reparatie die onlangs via Woongoed is uitgevoerd? N.v.t.
  • Hoe tevreden bent u over het resultaat van de reparatie? N.v.t.

voldoende, een redelijke ervaring

De raamboompjes zijn voor mij met arthrose nog zeer moeilijk te sluiten

voldoende, een redelijke ervaring

Het heeft ruim 3 weken geduurd en diverse telefoontjes om een lantaarnpaal in de brandgang gerepareerd te krijgen . De lantaarn is belangrijk omdat de schuurtjes daar zijn en zeer zeker ook voor de veiligheid . Mvg. Herman van Wijngaarden

voldoende, een redelijke ervaring

De ervaring leert mij ook dat Keulen en Aken ook niet in 1 dag gebouwd zijn. Met overleg is veel te bereiken.