Ze zijn niet eens op de afspraak geweest. en dat is al de tweede keer. Vorige keer ook 4 uur voor niks zitten wachten. Maar problemen worden niet opgelost. Heb al jaren dat de slaapkamer deur regen door de naden naar binnen kom. De deur is krom en zit er ook inmiddels scheef in.Heb om een nieuwe deur gevraagd. Want met een regenbui is er 12 cm tapijt nat binnen.Het antwoord was weet niet waar ik hem op maat moet zagen.Bij de deur van het balkon was dit ook en daar is jaren geleden een nieuwe deur ingezet. Dat is opgelost. En op het andere kamer komt het regenwater naar binnen via een scheur in het kozijn .Hier is ook al 5 keer naar gekeken. Maar dat is er ook bij gebleven. NIKS WORD OPGELOST. Scheur is inmiddels een stuk groter geworden. Fijn al dat vocht om in te slapen met reuma.
deze enquête ging over een automatische deur die gemaakt is en dat is goed uitgevoerd. Bewoner heeft al langere tijd last van vochtproblemen die tot nu toe nog niet zijn opgelost. Gaat deze week een reparatie verzoek doen.
korte wachttijd bij aanmelden van reperaties ook voor bewoner woongoed
vlot en netjes,vriendelijk
Aardige meneer goed geregeld door bedrijf en vooral ook snel. Ik ben blij dat ik zelf ook tijd en data kon aangeven. Merci
aardige man goed werk geleverd
verkeerd ingevuld de 1 moet ook en 10 zijn.
Gewoon goede en snelle service en de meneer was ook goed op tijd aanwezig
Aardige en bekwame man, heeft alles naar wens vervangen
prima op tijd en na reparatie alles prima in orde.
Ophanging kastdeurtje uit de zijwand monteur sloeg de ophangen door de zijwand en heeft er aan de buitenkant witte plamuur op gesmeerd
tel.klopt niet, mail gestuurd op 31-1-19.
4x gebeld geen gehoor. Mail gestuurd op 14-2-19.
heel vriendelijk snapte het gelijk en omdat ik vloerbedekking heb heel goed hun voeten geveegd het waren geen boeren gelukkig die overal doorheen rennen
Even een toelichting van het resultaat; jullie mensen hebben bij ons gewerkt vanuit Woongoed. Het vakwerk wat is verricht is absoluut niks op aan te merken, het gaat meer om de kwaliteit wat Woongoed terug laat hangen is een ander verhaal. Absoluut tevreden over jullie, minder over de kwaliteit die de woningbouw toestaat. Liever betaal ik een meerprijs voor degelijk materiaal. Dat is geen kritiek naar jullie dus.
de materialen die gebruikt zijn vind de bewoner niet geweldig, ten eerste is er een andere kleur tegel in de douche gezet omdat de bestaande kleur niet meer leverbaar is en de douche is energie besparend maar niet echt fijn. Wel erg tevreden over de werkzaamheden!
Telefonische dienstverlening is wat traag.
Op het begin ging t mis, er moest een bedrijf voor die kokers gebeld worden maar daar was hiervan t telnr niet bekend. Vervolgen heeft de bewoner zelf achter dat telnr aan moeten zitten. Uiteindelijk verholpen en zeer netjes gemaakt.
de 6 moet ook een 7 zijn, mevrouw is erg tevreden
Tevreden
Als ik op vrijdagavond mijn mail vind waarin gemeld wordt dat de reparatie maandagochtend 08.15u. wordt uitgevoerd dan heb ik een probleem. Liever was ik gebeld om een afspraak te maken. Het personeel was vriendelijk en correct en het werk werd snel uitgevoerd!
4x gebeld geen gehoor
Ik ben mee eens met de manieren van werk bij Joziasse.
Vriendelijke en kundige medewerker, heeft reparaties naar alle tevredenheid uitgevoerd