Lekker snel, goed contact en goede reparatie.
Was zeer snel geregeld bij de planning en de medewerker aan huis was zeer vriendelijk en accuraat. 👍👍
Perfect geholpen. alles zorgvuldig uitgevoerd. netjes gewerkt. alles schoon achtergelaten.
Het is een klantvriendelijk bedrijf dat op een korte termijn na een storingsmelding reageert
beter
Bewoner is wel tevreden over gedane werkzaamheden.....dus ook voldoendes.
verkeerd ingevuld de 1 moet ook een 10 zijn.
Perfect en snel opgelost. Vriendelijke medewerker.
Zijn niet op komen dagen en niets van laten weten. En zijn ook niet telefonisch bereikbaar na een bepaalde tijd
Nagekeken en deze afspraak stond gewoon ingepland en bewoner heeft een hele dag thuis gezeten voor niets want er is niemand op komen dagen en ook niet afgebeld. Bewoner belt zelf terug voor een nieuwe afspraak. Ligt hier aan de planning want deze opdracht hebben ze er tussen gezet en niet gemeld bij de monteur.
Zowel de medewerker aan de telefoon als degene die de reparatie kwam uitvoeren waren erg vriendelijk. De medewerker die de reparatie uitvoerede moest nog om materiaal. Hij gaf aan hoelang hij ongeveer we zou zijn. Was prettig. Groeten Marja Crucq.
Reparatie is prima uitgevoerd. Ik ben alleen niet gebeld van tevoren. Toevallig was ik wel thuis gelukkig.
gewoon goed
Verkeerd ingevuld de 1 moet ook een 9 zijn.
Bewoonster heeft problemen met haar cv en heb haar gezegd dat ze dan contact op moet nemen met t ZVU
ik zou terug bellen als het probleem zich zou voortzetten