Good service 👍🏻
door vuurwerk was mijn raam en kozijn behoorlijk beschadigd raam is snel vernieuwd de schilder kon de kleur niet vinden dus heb ik laatst Rob Hubregtse aangesproken over de brandplek en beschadiging aan raamkozijn hij heeft het de volgende dag gelijk in orde gemaakt top toch
De schilder had niet de juiste kleur in de waaier zitten en bewoonster had hem gezegd dat Joziasse die heeft liggen in t magazijn. Daarna niets meer gehoord ervan, uiteindelijk heeft R. Huijbrechtse het gelijk opgelost nadat de bewoonster m had geïnformeerd.
Soms
ze hadden de afvoer met de oude onderdelen gemaakt maar lekte nog volgens bewoonster. Mevr heeft last van schimmel in de keuken en slaapkamer. Heb haar doorverbonden met de onderhoudsdienst zodat ze een afspraak kan maken om dit op te lossen.
4x gebeld geen gehoor
It was fast, easy and excellent
Ik had een stinkende douche (afvoerput) er is iemand geweest en die zou nieuw deksel regelen, na een maand had ik nog niks! Daarna nieuwe afspraak en gelijk geregegeld👍Aardig persoon en vlot👌
zie reactie!
goede ervarig maar lekkage aan ramen die eerst door jullie en daarna door ander bedrijf zouden worden opgelost is nog steeds in orde ik ken de naam niet maar misschien kunnen jullie dat voor uit zoeken bij voorbaat mijn dank
Ik was zelf niet thuis bij de reparatie. Maar het was snel gefixt. Super fijn. Binnen een dag was het geregeld!! Echt top! Het ging om een raam in de slaapkamer.
Naar tevredenheid geholpen. Snel en onverwachts. Gelukkig was ik vrij. Prima verder!
Ga zo door
Hoewel op een ongunstig tijdstip alle medewerking gekregen. De reparatie (deurslot) is een voorlopige oplossing. Ik wacht af.
Ik moest thuisblijven voor de reparatie, maar uiteindelijk is de reparatie 'ongemerkt' uitgevoerd.
Mevr heeft deze reparatie aan haar brievenbus waar iets van loshing via de mail gemeld en er werd gezegt dat bewoner thuis moest zijn voor de reparatie maar dat was uiteindelijk niet nodig geweest want ze hebben enkel aan de buitenkant moeten plakken en waren dus niet aan de binnenkant nodig.
onze complimenten naar uw medewerker, zeer accuraat en effectief te werk
goed, snel, zonder problemen
Snelle reactie, zeer vriendelijk en behulpzaam, vlotte afhandeling. Dus heel tevreden. Bedankt!
Ik ga deze niet na bellen zie reactie. Bewoner is zo te zien zeer tevreden!