Netjes op tijd en reparatie goed uitgevoerd
bewoner heeft verkeerd ingevult, de 1 moet ook een 10 zijn
bewoner heeft verkeerd ingevult, de 1 moet ook een 10 zijn
Jullie maken afspraak en komen niet op tijd, heb drie klachten vermeld en jullie hebben tot nu toe alleen maar een uitgevoerd. Ridator pijpen hebben lucht in, Portier interphone werkt niet, tot nu toe niemand heeft terug gebeld en een afspraak gemaakt daarvoor. Had ongveer twee week geleden klacht gemeld.
Intercom werkte niet maar daar staat nu een afspraak voor met WET, voor de radiator heb ik de bewoner uitgelegd dat ie bij de ZVU moet zijn. De reparatie door BBJ uitgevoerd is goed.
Goede klantvriendelijk bedrijf
Prima.
Komen keurig de afspraken na, en zeer vriendelijke medewerkers. Mijn dank,
De monteur was heel aardig en bekwaam
Bewoner gesproken en deze mnr heeft een onvoldoende gegeven omdat de portiekdeur en de voordeur nog niet goed zijn, echter deze opdrachten staan niet op zijn adres. De opdracht die uitgevoerd is (doucheslang en kop vernieuwen) is naar tevredenheid uitgevoerd. Voor de storingen die bwnr had is ie doorverbonden voor een nieuwe afspraak.
de 2 moet ook een 7 zijn!
vakbekwame,vriendelijke medewerker
Ik mis contact van WM. Zeker in dit geval.
bewoner gesproken, de reparatie is goed uitgevoerd. Maar wilde een spiegelkast in de badkamer en daar mogen we haar niet mee helpen. Ze komt maar moeilijk in contact met Woongoed zelf. Heb haar geadviseerd t via de site te proberen.
Al paar keer was de hulp nodig van bouwbedrijf Joziasse. Mijn kiepraam was snel voor elkaar en de andere keren waren er geen reparatie' s nodig. Wel fijn dat er dan wel gekeken word.
Monteur kwam met een betere kwaliteit douchekopglijstang. Vorige was tot 2x toe niet goed aan de muur vastgezet en kwam los. Nu beter materiaal die stevig verankerd is.
zo snel geweldig
Tot nu toe altijd goed, volhouden dus
ben ontevreden over behandeling van mijn waterschade van het dak zie niemand voor contact wanneer ????????????????????????????????????????????????????
Bewoonster heeft lekkage via t dak. Daar is een monteur van BBJ wezen kijken maar dit gaat via de VVE en woongoed. Daar is bewoonster nu over ingelicht.