het mankement is snel verholpen. vriendelijk personeel, die na afloop ook even melden dat de klus gedaan was
M’n deurklink zit niet zo stevig op m’n deur gemonteerd en het hangt
Telefonisch niet te bereiken, mail gestuurd op 8-10.
alles prima
Slecht werk, slordig werk (kan de medewerker niets aan doen hij werkt volgens de opdracht)
Telefonisch niet te bereiken, mail gestuurd op 8-10. Antwoord BBJ: Bewoner was het niet eens met de manier van omkokering van de cv leidingen. Jos Ventevogel heeft dit bekeken en aangegeven dat deze manier van uitvoering de beste was.
Het verliep al best stroefjes doordat ik na mijn melding niet meer had vernomen van Joziasse of schoonmaakbedrijf Het Zand. Toen ik een herinnering stuurde werd er gezegd dat er iemand langs is geweest en ons zonnescherm heeft bekeken. Wij hebben echter niemand aangetroffen en vinden het raar dat het ook niet in overleg met ons is gegaan zodat wij ook een toelichting konden geven. Telefonisch werd er gezegd dat de desbetreffende man die was langsgekomen echt niet liegt en hij hem gelooft. Op de vraag of ik dan een leugenaar was werd er niks gezegd. Vervolgens werd er een vervolgafspraak gemaakt en toen werd er gezegd dat het zonnescherm nog niet genoeg stonk. Zijn eigen zonneschermen stonken nog erger. Hij verklaarde dat onze zonneschermen stonk door de vocht van de plantenbak die daar onder staat, maar achteren hebben wij geen plantenbak. Ik moest de plantenbak legen en aankijken of het dan niet meer stonk. Zo niet, dan zouden wij nieuwe schermen krijgen.
Er is hier niet t juiste telefoonnummer bekend want de telefoon gaat niet over als ik bel. Uit de enquête blijkt wel dat als de stank niet weggaat dat de bewoners contact opnemen met de onderhoudsdienst voor vervolg actie.
De monteur is op de helft, 26 september maakt hij de beide klusjes af.
Bewoner is tevreden over de gedane werkzaamheden, alleen moet er nog wat gebeuren en daar zouden ze nog contact vanuit BBJ opnemen met bewoner.
Snel en adequaat geholpen door een vriendelijke medewerker die zorgde dat mijn voordeur weer soepel open en dicht kon.
zeer tevreden
De problemen waren in no time opgelost!
Prima geholpen.
Het probleem was een lekke WC pot. Dat is zeer vakkundig en snel gerepareerd. -geen haastwerk- De Monteur was keurig op het afgesproken tijdstip. Heel beleefd en vriendelijk. Zeker een goede aanwist voor uw Bouwbedrijf!
hoefde niet zo lang te wachten
firma Joziasse had zelf geen tijd voor de klus maar ze gaven het door aan firma Visser en deze heeft alles op hele korte termijn prima verholpen
Ik had wel verwacht dat ze een vulkaan voor de CV zouden plaatsen. Is dat nog mogelijk??
verkeerd ingevuld, de 1 moet ook een voldoende zijn!