Er was een monteur geweest maar die had de tuindeuren niet goed afgesteld, een week later zijn de tuindeuren opnieuw afgesteld en dit was naar tevredenheid, vandaar de 6 omdat er toch nog een week is tussen gekomen.
na het doorgeven kwamen ze al snel kijken en twee weken later werd het al gedaan. helemaal tevreden! goed bezig!
rep. goed uitvoerd, vriendelijke mensen
Wij zijn uitermate tevreden met de uitgevoerde reparatie.
Wij zijn zeer tevreden ,waar we om vroegen is uitgevoerd ,en word nog uitgevoerd.
De 2 moet ook een dikke voldoende zijn.. alleen maar lof!
Er is tot vier keer toe een fout gemaakt met het maken van de afspraak: eerste keer werd ik teruggebeld, maar kon niemand mij vertellen waarom ze belden. Bleek dat de afspraak die ik de week ervoor had gemaakt, niet was ingepland. Vervolgens maak ik een nieuwe afspraak en staat tot mijn verbazing de monteur op de verkeerde dag voor mijn deur. Na duidelijk te hebben gemaakt dat ik weg moest gaf hij aan toch maar volgens afspraak te komen. Tot slot komt de monteur op de dag van afspraak twee uur te vroeg. Reparatie verder goed uitgevoerd en meneer was ook vriendelijk, maar de manier van afspraken maken is niet zoals je mag verwachten van een bedrijf.
Bewoner gaf aan dat ze de manier van afspraak maken niet goed vond, zie reactie. Dit was wel de eerste x dat t zo was gelopen en uiteindelijk zijn de werkzaamheden naar alle tevredenheid uitgevoert.
Heel snel opgelost
De reparatiewerkzaamheden in de garage zijjn zeer deskundig uitgevoerd door Simon de Voogd werkzaam bij Bouwbedrijf Joziasse. De renovatiewerkzaamheden aan de loopstraat op de 1e etage aan de Meanderlaan laten echter al geruime tijd op zich wachten, hierdoor ontstaat er schimmelvorming in de garage. Kennelijk is hiervoor toestemming van Woongoed Middelburg nodig. Voorlopig maakt Woongoed al jaren tekeningen, grootse plannen en loze beloftes zonder enig resultaat. De geloofwaardigheid laat hierdoor te wensen over. Deze beoordeling betreft dan ook alleen de hierboven vermelde reparatie.
Vriendelijk en goed
Prima bedrijf, vriendelijke medewerkers, plooibaar.
Was zelf die dag niet thuis.maar volgens mijn vriend was het snel en netjes gedaan
Er zijn al een aantal keren klusjes uitgevoerd in mijn woning van Watersniphof 86. Daar ben ik tevreden over. Ik ben niet tevreden over het feit dat ik al 2 maanden wacht op de reparatie van een keukenkastdeur. Twee personen van uw bouwbedrijf hebben hier al een foto van genomen om te kijken of het deurtje nog te krijgen is, maar tot nu toe heb ik niks gehoord.
Hier ga ik direct achteraan maar bel zelf niet, lijkt me beter als dit gelijk opgelost gaat worden door diegene die dit heeft opgenomen zodat er niet weer meer tijd overheen gaat.
Reparatie uitgevoerd Lekkage even afwachten
Verkeerd ingevuld, de 1 moet ook een voldoende zijn.
Ok
Telefonisch snel contact. Snelle afhandeling door de medewerker. Monteur was vriendelijk en erg behulpzaam.
Prima geregeld goed opgelost
Er is helemaal geen reparatie uitgevoerd.
Hier zijn ze langs geweest maar deze bewoners hadden geen reparatie verzoek gedaan...
Zeer snel geholpen wat erg prettig was ivm probleem met watertoevoer wasmachine
De medewerker was er op afgesproken tijd, luisterde naar mijn mening over de mankement en repareerde hem doeltreffend. Ja zeker 10, hartelijk bedankt.
Kon mijn reparatieverzoek online doen met foto erbij. Je kon kiezen voor een tijdvak, maar denk niet dat dat altijd haalbaar is. Dat was het in dit geval ook niet dus moest toch telefonisch contact hebben, omdat er nu een datum en tijdvak gekozen werd waarop ik niet kon.