De reparatie was dezelfde dag verholpen. Goede service.
word altijd netjes en vakkundig geholpen.
Ik heb dit al door gemailt Alles prima
nieuwe vlizo-trap provisorisch gerepareerd . 2 nieuwe beugels zouden door :Joziasse:worden besteld en gemonteerd .dit is nog steeds niet gebeurd.Mijn vrouw kan de trap niet bedienen en ik met uiterste moeite .Hopelijk kan dit servicebericht e.e.a. bespoedigen
Is doorgegeven aan Eef via mail op 30-10-19.
Keurig netjes.
Was goed .
de loodgieter heeft de lekkage verholpen door een paar pannen te wisselen die ik nog had. Dus opgelost.
Heel vriendelijk en meedenkend
Alles uitstekend gedaan !
Prima services.
Gemaild op 25-11-19.
Snel en goed opgelost
Top 10
Goed gerepareerd, vriendelijke behulpzame monteur
Uitvoerige uitleg van monteur elektro Walcheren Klacht nog niet verholpen
Zeer snelle reactie op een belangrijk mankement.
Duidelijke afspraken en vervolgafspraak door materiaal bestelling. Correct personeel wat prettig omgaat met de klant. Overleg en samenwerking maakt dat Joziasse een goede aanbeveling zeker verdient
Verkeerd ingevuld, zie reactie!
Zeer snel en netjes, op de gewenste datum uitgevoerd. Snel gebeurt en mooi werk geleverd!