Mijn schuursleutels waren veranderd en het bedrijf liet ons niks weten. Na weken achter ze aan te gaan zeiden ze dat ze ons terug zouden bellen. Ook niet gebeurd pas na een week heb ik de sleutels eindelijk. Ik ging Jaa werk met de fiets en dat kon niet meer dus moest ik telkens een buskaartje kopen!.
Dit is opgelost. Oorzaak: verkeerde straatnaambordjes boven de bergingen!!!!
Zeer attente timmerman die de reparatie grondig uitvoert. Compliment hiervoor!
snel, efficiรซnt en deskundig gerepareerd
Goede communicatie
Bewoner is tevreden.
Nadat het gas was afgesloten na constateren van gaslek, werd door Joziasse firma de Visser gauw ingeschakeld om het probleem te vinden. Zij hebben alles netjes uitgelegd en weer aangesloten, waarna ik zelf ZvU heb gebeld om de rest te regelen. Was vlug geregeld
thank you very much, the reparation was so useful and I would like to thank your kind technician.
Uitstekend en zeer kundig geholpen!
De 1 moet ook een voldoende zijn, bewoonster was erg tevreden over de werkzaamheden.
Een sympathieke maar ook deskundige monteur, exact op de afgesproken tijd, heeft de storing snel en goed verholpen.
de reparatie is correct verlopen.
Verkeerd ingevult, de 1 moet ook een 9 zijn.
Na bellen, worden de wzh op heel korte termijn gelijk uitgevoerd. In dit geval, verlichting parkeergarage Kalverstraat in Middelburg.
Bewoner is zeer tevreden over BBJ, dus fout ingevuld!
De reparatie was snel en netjes gedaan.
verlichting in bergging keurig op gelost (plus) bolletje sinds 4 december uitstekend werkend ventilatiesysteem
Het was lang zoeken. En de schakelkasten zijn 1970. een rotzooitje. Maar hij heeft goed gedaan. Dit zou voor iedereen een doolhof zijn.
๐๐พ๐ช๐พ๐๐พ
Ik vond die man die mij hielp beter dan de anderen. Hij heeft de nieuwe kraan erin gezet. Enkele werkers deden alles met een Franse slag. 3 maanden kon ik niet douchen.
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ iedere stem telt.