OK vriendelijke en nette medewerkers. Ik ben tevreden!
Bewoner is tevreden.
goede service goed werk en fijne medewerker
altijd prima
Bouwbedrijf Joziasse had voor deze reparatie installatiebedrijf de Visser ingeschakeld, en vandaar de tegenvallende cijfers voor dit bedrijf (de Visser)
Bewoner gesproken en de onvrede berust op miscommunicatie. Meneer is verder tevreden over het herstel van de reparatie.
Ik ben perfect geholpen.
snel en correct behandeld
De beoordeling van een 5 is per ongeluk ingevuld. Meneer is tevreden.
er was even onduidelijkheid over het soort bel en dat gaf wederzijds wat irritatie maar uiteindelijk is het toch goed gekomen en daar bedank ik U voor. Een gemiddelde 8 dus
Prima bedrijf
Heel goede samenwerking
Fijn contact via telefoon en met de monteur
Contact met bewoner gehad, 1 is niet juist, moet 8 zijn. Heel tevreden.
Nooit problemen met uw bedrijf.. Netjes en vriendelijk
Alles naar wens gedaan en snelle service
Vanaf mijn melding tot met de uitvoering zeer tevreden. Joziasse heeft echte BAP-mensen in dienst. Bijzonder Aardig Personeel! Met vriendelijke groet Toon Pijs
Snel en adequaat geholpen
Top!
Er zat/zit veel tijd , vijf maanden, tussen het bekijken van de reparatie en het reageren daarop met een afspraak. Sommige klachten zijn, nog steeds niet gerepareerd. Dat vind ik heel vervelend.
We hebben een nieuwe afspraak gemaakt om de situatie nog een keer te bekijken.