Ben altijd snel geholpen worden. Medewerkers altijd correct en vriendelijk.
Aardige medewerkers die de reparatie aan het raam goed hebben uitgevoerd
Het is fijn als er een dienstverlening is die helpt bij het opknappen van een reparatie als je huurt bij een woning Corporatie.
We hebben contact gehad met bewoner en een afspraak gemaakt om de storing alsnog naar tevredenheid op te lossen.
top
Half uur later dan gepland.
Snel en correct
De laatste keer dat er een monteur is geweest. Vriendelijk en hij weet wat hij doet.
Hele snelle service. Op een zondag lekkage door hevige regen storm. Maandag ochtend gelijk gebeld en s middags is iemand komen kijken.
Zeer positief
Ik ben zeer tevreden
De monteur had een onderdeel niet bij zich. Geen probleem. Hij ging er direct om. Goede service en bijzonder vriendelijke man.
Snelle en vriendelijke afhandeling.
Over het algemeen ben ik uitermate tevreden maar..... Onlangs moest ik 8 weken wachten voordat de platen onder mijn slaapkamerraam opnieuw werden bevestigd, er moest een stukje af, het trok krom en dat maakte een geluidje waarvan ik wakker werd als de zon op kwam en die komt heel vroeg op in dit jaargetijde. Daarover ben ik dus helemaal NIET tevreden. Voelde mij van het kastje naar de muur gestuurd. Zonder bovenstaand incident is aanbevelen ja.
Ik werd goed geholpen, aardige man! Legde uit waar het probleem in zat en heeft dit uitstekend verholpen.
Zoals altijd ben ik super tevreden over bouwbedrijf Joziasse. Er is altijd heel snel contact met een antwoord, en een afspraak is altijd snel gemaakt.
Alles was keurig in orde Kastjes ook geen beschadigingen alleen vond ik de arbeid kosten aan de hoge kant
snelle service!
De monteur deed snel en netjes zijn werk.
Binnen afgesproken tijd en bij problemen bij het vinden is vindt geweest om dit op te lossen.
Wat gevraagd is is netjes uit gevoerd. Heb wel zelf daarna nog veel moeten opruimen.
'smorgens gebeld dat buitenlamp niet goed meer functioneerde. nog dezelfde dag is het gerepareerd
Vaklui die het beste voor je doen wat mogelijk is.