Super geholpen
Er niets een slot vervangen worden werd door de monteur Ben netjes en goed geholpen.
Bellen voor een afspraak, vriendelijk te woord gestaan en afspraak kon al op redelijk korte termijn worden gemaakt.
Vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon, goed geholpen door de monteur, kortom zeer tevreden met de geboden service.
De reparaties worden altijd prima opgelost. Prima medewerkers en beleefd. E
Alles netjes gedaan wat moest gebeuren en zelfs nog wat extra dingen gedaan.
Het Probleem is heel netjes verholpen.
Ontevreden
Deze beoordeling heeft betrekking op een reparatieverzoek welke nog in behandeling is. Mevrouw gesproken en de kwestie besproken.
Snelle en vakkundige reparatie
Ik ben heel tevreden over het stuc-en schilderwerk aan mijn badkamerplafond. Ook werd ik keurig telefonisch te woord gestaan bij het maken van een afspraak.
De eerste keer kwam er een monteur van Joziasse en die gaf na grondig onderzoek aan de lekkage niet zelf te kunnen verhelpen. Ik had eigenlijk verwacht dat er wat sneller een loodgieter langs zou komen, maar nadat ik zelf nog een keer melding had gemaakt via de portal bij Joziasse werd ik dezelfde dag gebeld door de loodgieter die het probleem verholpen heeft.
Helaas was de 3de partij die zou bellen en komen dat niet. Die lieten het keer op keer afweten waarna Joziasse uiteindelijk maar zei dat er iemand van hunzelf zou komen omdat het allemaal zo lang duurde. Helaas is de lekkage nog steeds niet verholpen en wachten we nu weer op hoe het verder gaat. Niettemin is het top aangepakt door beide medewerkers (loodgieter en tegelzetter) die echt hun best gedaan hebben.
Wij hebben bewoner per mail verzocht contact op te nemen voor het maken van een afspraak.
Slecht want het probleem is niet opgelost en nu zeggen jullie dat ik ervaring moet delen, nou bij deze doe ik dat, is ronduit slecht want heb niemand gezien en deze lekkage speelt al jaren!. Schimmel binnen en rotte plank, gat in die plank en vloer kapot, bedankt voor de skechte service!
Deze beoordeling heeft betrekking op een ander reparatieverzoek. Wij hebben geprobeerd bewoonster te bereiken voor het maken van een afspraak maar tot op heden is dit nog niet gelukt.
Tot op heden heb ik goed contact met de mensen van Joziasse
Zeer snel gerepareerd, één ding kon niet gerepareerd worden en is met een volgende afspraak de volgende dag al vernieuwd, wat heel fijn was!
Als ik n afspraak maak tussen 15.00 en 16.30 is het niet handig als de monteur al om 14.45 voor de deur staat. Gelukkig kwam Ik net aan fietsen. Over het werk e de communicatie van de monteur niets da lof.
Ondanks dat onze monteur 15 minuten te vroeg was zijn wij blij te lezen dat het werk naar tevredenheid is uitgevoerd.
Na reparatieverzoek werd deze binnen 4 dagen perfect opgelost. De monteur was behulpzaam vriendelijk en deskundig
Zeer goed opgelost, monteurs hadden er echt verstand van. Was er prettig.
Het tocht nog steeds...
Wij hebben een afspraak gemaakt met bewoner om de situatie opnieuw te bekijken.
Zeer tevreden over de diensten
Goede snelle en vriendelijke service.
Monteur kwam op afspraak. Alles is in één keer top geregeld!
Probleem (tocht) nog niet opgelost
Prima opgelost