Kwalificatie van 0 tm 10= 0( NUL)
Wij hebben bewoner gesproken en afspraken gemaakt. De beoordeling zal worden aangepast.
In opdracht van Woongoed zijn asbestrioolpijpen verwijderd. Zelf plafond gerepareerd, zelf siliconenkit ingevoegd, zelf tegels moeten bestellen op hun kosten. Tegels zijn netjes gelegd. Installatie van wc en reservoir: terug laten komen omdat het de 1e keer niet 100% was. Uiteindelijk kwam het goed
Best service
Netjes correct
Vriendelijke monteur die vakkundig en snel alle werkzaamheden heeft uitgevoerd. Top!
Mijn complimenten voor de snelle en keurige sevice van mijn rookmelder. Een beleefde jongeman met goed advies.
Goed werk geleverd
Snelle service, deskundig en goed doorverwezen. Jammer dat er 2 mensen apart van elkaar langskwamen, zonder can elkaar te weten.
Aardige mensen top werk geleverd
Goede uitleg
Het werk is naar volle tevredenheid uitgevoerd en ook nog snel na indien reparatieverzoek.
Een korte ervaring, maar als je hulp nodig heb van het bedrijf, word je meteen geholpen.
In de eerste instantie was ik zeer teleurgesteld, ik had een gaslek. 4 dagen zonder gas!! Omdat men geen mensen hadden. SCHANDALIG!! Uiteindelijk probleem verholpen.
Er kon geen afdek plaatje worden gezet voor een gat in de muur. Die zou gestuukt moeten worden maar dan moest het behang eraf. En er lag troep op het bed van m’n zoon. Niet opgeruimd. Niet netjes.
Bewoonster gesproken en afspraak gemaakt om alsnog een afdekplaatje aan te brengen. Er was sprake van miscommunicatie.
Sluitwerk deuren en ramen weer in orde. Ze sluiten weer zoals ze horen te doen.
mijn ervaring met joziasse is goed ben er tevreden over
Afspraken zijn makkelijk en snel gemaakt, het probleem wordt snel en goed opgelost.
de reparaties waren binnen 3 dagen geheel naar onze wens gedaan
Er stond weer binnen een dag iemand voor de deur om te helpen. Goede service.
Alles verholpen, aardige man, snel en goed afgewerkt!
Alles is weer prima en netjes gemaakt. Meneer Bert ziet zijn werk, heeft ook wc en wasbak rand gekit terwijl dat niet hoefde. Ben erg blij met iemand die ziet dat er nog iets kleins is en dit dan zonder pardon even repareert. Erg bedankt Bert!!
Ze moesten wel een keer terugkomen, maar toen was het snel opgelost.
Uitstekend geholpen door een zeer vriendelijke medewerker van Bouwbedrijf Joziasse.
Goed vriendelijk behulpzaam vakman