Ja Meneer Dik had echt zijn best gedaan want mijn wc was echt aan het lekken van hier tot tokio, Dus nogmaals super bedankt !!
vriendelijk,kundig,vlot.
Vakwerk
Ik had wateroverlast in de slaapkamer het was smeltwater van de sneeuw die op de luifel lag. Er is een collega komen kijken en die kon niets bijzonder vinden. Hij omschreef het als: Ik heb het dak gecontroleerd heb niets kunnen vinden is waarschijnlijk wind en sneeuw geweest. Dus bij de volgende sneeuwbuien kan ik weer overlast ondervinden!!
Wij hebben bewoner gesproken en de situatie overlegd. Onze monteur heeft alles nagekeken en geen lekkage kunnen vinden. Sinds het laatste bezoek is er ook geen sprake meer geweest van lekkage. Meneer houdt het goed in de gaten en belt zodra het onverhoopt toch weer lekt.
Zeer bekwaam en vriendelijk
Positief heel aardige en behulpzame man die probleem snel heeft opgelost
Geen
's-middags gemaild voor een afvoerstoring cv en diezelfde middag nog opgelost.
15 en 16 december is mijn keuken gezet. De mensen die dat gedaan hebben waren echte vaklui. Het is een prachtige keuken geworden die er snel in zat. Veel dank!
dhr. Koppejan van Joziasse heeft een soepele houding aangenomen t.a.v. de overdracht v.d. Haymanstr. 20, overleg en communicatie was niks mis mee. Dit terwijl Woongoed denk ik wel een hardere, koele en zakelijke afwikkeling wil. reparaties van punten gaan wij niet zien, kan ik geen oordeel over geven vandaar de lage beoordeling, zal vast goed komen.
moeilijk karwei in verband met mogelijke lekkage onder dakpannen, maar op goede manier 'eerste hulp 'verleend
Ze kwamen al snel en hebben het prima gerepareerd, hele goede service
De medewerker "Mark" leverde prima werk, loste het op en gaf, tips over hoe en wat. Dat is een prima vakman. Allen van uit kantoor, is de tweede vermelding, niet opgepakt of over gecommuniceerd , dat is jammer.
Onze monteur heeft de benodigde informatie m.b.t. ventileren met bewoners gesproken en zodoende ook de 2e melding uitgevoerd.
prima geholpen
Klein mankement aan bijde wc in de woning. Kundig en snel geholpen (klantvriendelijk) Had een storings formulier aangemaakt op de webside, e-mail terug perfect.
De timmerman heeft het probleem opgelost.
Vlot en goed geholpen
monteur heeft snel en vakkundig de reparatie gedaan nsaar volle tev redenheid
Ik heb goede ervaring met bedrijf Joziasse. Men heeft netjes alles afgedekt, gewerkt en opgeruimd. Natuurlijk moet men zelf ook soms nog wat doen, maar dat zie ik als vanzelfsprekend. Er is ook telkens goed uitleg gegeven op vragen of eventuele klachten. Het enige wat , wat mij betreft verbeterd zou kunnen worden, is de opslag van materialen, zodat mensen die er wonen betere doorgang hebben tijdens werkzaamheden. Zeker als deze langere tijd duren.
zie hierboven
Betrouwbaar ervaren klantvriendelijk gewoon perfect en professioneel
Diezelfde dag nog een reparateur en goed gerepareerd.
Bewoonster gesproken en deze beoordeling heeft betrekking op werk wat nog niet gereed is. Ze is tevreden en zal deze beoordeling aanpassen.
Originele beoordeling
Wat ze leveren ziet er (meestal) goed uit. Echter hoe er word omgegaan met eigendommen van de klant stelt me soms teleur. Als er dingen tijdens het klussen omgegooid worden laten de klussers dit gewoon liggen. Van de wc word zonder vragen gebruik gemaakt waarna de bril omhoog word gedaan en de urine over de gehele bril verspreid zit. En vervolgens word de bril dan ook niet meer naar beneden gedaan, laat staan de urine opgeruimd.
correct en netjes en vriendelijk behandeld!
Geweldige service Op tijd , snel , adequaat , vriendelijk en netjes . Ben heel tevreden .