alles prima geregeld, houden zo.
Geen tip voor verbetering, perfect werk afgeleverd man was heel vriendelijk
Zeer snelle en goede aanpak van de klacht.
gewoon goed gedaan
Kon niet beter !!!!
Ik heb gebeld voor reparatie & monteur was snel gekomen, over paar m
De monteur was zeer beleeft.
Ik ben vriendelijk aan de telefoon te woord gestaan, ook uitleg voor het een of ander is geen probleem bij jullie. Reparatieverzoeken worden heel snel uit gevoerd en ook de "werkmannen" zijn erg vriendelijk. Ze krijgen van mij een lekker bakje koffie! Prima, Bouwbedrijf Joziasse en de werkmannen!
Vier dingen doorgegeven, medewerker van Joziasse kwam maar voor 1 van de problemen oplossen. Onduidelijk hoe afhandeling van de andere 3 punten is.
Goede en snelle service
gaarne een snellere reactie. bij aanvaarden van de woning ruim 2 maanden moeten wachten op reparatie
Weet ik niet
Goed luisteren wat de klacht is. Niet altijd wordt voor de juiste oplossing gekozen (douchekop is niet vast te zetten zakt elke keer naar beneden. 1e keer vast gezet maar onvoldoende. 2e keer nieuwe douchekop maar ook deze zakt naar beneden. Nu zelf maar geprobeerd douchekop vast te zetten met een andere bout (binnenzeskant).
geen
mengkraan vernieuwd en daarbij schoot de baco uit met als gevolg een beschadiging op de rand van het bad. Ik heb dit gemeld bij Woongoed. Ik moet u zeggen dat het personeel van Woongoed toch wel nauwkeuriger te werk gingen.
3 weken geleden was er iemand geweest voor mijn badkamer,heb afgelopen vrijdag zelf maar terug gebeld omdat er nog steeds geen afspraak was gemaakt voor reparatie. Wordt in week 29 teruggebeld omdat degene op vakantie is
Eventuele noodzakelijke veranderingen zoals bv toiletpot zouden veranderd moeten worden om verstoppingen tegen te gaan, word dat ook doorgegeven aan in mijn geval dan Woongoed? Verder geen klachten.