Als ik bel worden de reparaties binnen een week uitgevoerd. dus er valt niet zoveel te verbeteren.
Prima service, wij zijn zeer tevreden.
De medewerker ,kwam een half uur, na afgesproken afspraak die per mail gemaakt was. De medewerker was beleefd en heeft goed werk verricht en was op geruimd, dat is een pluspunt. Maar voor dat een reparatie word uitgevoerd, daar gaat een veel te lange ?Ik weet niet hoe er gecommuniceerd wordt!
Ik heb al eerder contact gehad met het bedrijf en ben zeer tevreden. Snel bereikbaar, er wordt snel opvolging gegeven. Vriendelijke behandeling. Helemaal goed!
jammer alleen was klein foutje ,zouden 8.15 komen ,was fout doorgegeven ,Dus 1 uur later ik email gestuurd ,Toen kwamen ze meteen ..En die zou komen belde netjes van sorry mijn fout ,u stond op half 1,,,Dus toch netjes opgelost .top mannen
Top! Zou er graag zelf voor Willem werken! ;)
ik heb meermalen moeten bellen voordat er actie werd ondernomen. Eerst werd mij verteld dat er onderdelen beateod moeaten worden en ik vanzelf bericht kreeg. Later was er niets over mijn verzoek te vinden in het systeem. Het heeft 2 maanden geduurd voordat er iemand kwam. Die persoon werkte hard en heeft een zeer mooi resultaat afgeleverd.
De bovenverlichting is nog niet gemaakt ze hebben ipv boven de verlichting beneden vernieuwd
Je kunt geen ijzer met handen breken maar u probeert het wel. Dik tevreden dus!
Ik kreeg een nieuwe afzuiging in de badkamer deze zou geweldig moeten werken Geen stoom meer in de badkamer geen beslagen spiegel meer maar toch beslaat de spiegel en heb ik stoom in de badkamer
na vier keer voordeurslot repareren en afstellen is het goed gekomen. theo is bij langs geweest en het keunen waar nemen dat het niet netjes afgewerkt.nu het is in orde is ben ik tevreden.vg jo de metselaar
Geen
verzoek om reparatie snel verwerkt en uitgevoerd
Laat overgenomen personeel bij scholen.