ik was zeer te vrede over de manier van aanpak blijf het zo doen
Zou de betegeling bij de 1ste verdieping van Kranesteijn eens schoon gemaakt kunnen worden? De stenen zijn zo groen als gras!!!!!!! Uitglijden kan ieder moment gebeuren. Er zijn nog mensen die de trappen nog niet afdoende bestreden vinden, tegen uitglijden. Graag bespreken en herstellen. Dank u. Mooi jaar 2016
helaas heb ik niet....
Heel aardige monteur, netjes en vriendelijk
Nam er de tijd voor, die nodig was.Dat was fijn.
Heb 4 weken geleden gemeld, dat de plafondlamp in de entree Sportlaan tegenover appartement 46 stuk is. Is nog steeds niet gerepareerd. Dit duurt wel erg lang. Gaarne actie.
Prima bedrijf
Snel, grondig, correct