van bel contact tot en met het reparatie moment prima geholpen
We hebben meer dan drie maanden moeten wachten op sleutels die in bestelling waren, waar wij zelf maar één exemplaar van hadden. Wij hebben binnen die periode verschillende malen gebeld en gemaild, en kregen dan vaak te horen: we gaan er achter aan, of, we bellen je terug, maar dat gebeurde dan niet. Ook zijn we nog steeds aan het wachten op één sleutel voor de toegang tot de berging.
Wij betreuren het zeer dat u zo behandeld bent door onze medewerkers. Wij zullen hier actie op ondernemen en ervoor zorgen dat dit probleem voor u zo spoedig mogelijk wordt opgelost. Onze excuses hiervoor en wij zullen deze klacht zeker meenemen in onze klanttevredenheidsbeoordeling.
Kennelijk is het bij deze actie niet goed gegaan. Er is een extra drempeltje aangebracht dat iets hoger was dan de binnendrempel. Er kwam al driemaal veel regenwater binnen (op de nieuwe vloerbedekking) en er bleef ook water onder de toch al zo slechte deur staan. Drempeltje weer weg, weer wat schade, terwijl ik kosten nog moeite spaar om iets van deze slecht verzorgde plek te maken!
Misschien zou de afwerking nog een verbeterpunt kunnen wezen a.u.b.
geen
Bedankt Harm voor m'n nieuwe dorpel! En gisteren meneer Simon die een nieuwe chiffon heeft geplaatst ivm lekkage in de afvoer! Ook bedankt!
Vriendelijke medewerkers die hun werk snel en goed hebben uitgevoerd. Wat wel jammer was is dat wij voor meerdere zaken een afspraak hadden gemaakt en hadden afgesproken dat het vanaf 11.00 uur kon. En dat de medewerkers om 9.30 en 10.30u langskwamen.
Gewoon zo door blijven gaan👍👍😃😃
TOT NU TOE BENT IK TEVREDEN
op alle punten dikke voldoende, voor wat betreft deze medewerker ( baardje, bril, hollands, denk dat het zware roker is ) buiten dat - goed tekst en uitleg gegeven aan mij. Het betrof hier een trapleuning reparatie. Ben tevreden!!
De doucheslang was verkeerd gemonteerd.
geen
niet nodig is in orde.....................