Negatieve score kwam door baldadigheid van zoon bij het invullen van klanten vertellen. Reparatie verder naar tevredenheid uitgevoerd.
Ne zij zijn niet goed
Contact met bewoner gezocht omtrent negatieve beoordeling en eventuele herstel afspraak. bewoner gooide direct de hoorn er op en was verder niet voor rede vatbaar. Niet kunnen achter halen waar de rancune in zat.
Alle reparaties zijn meestal de zelf de dag naar onze tevredenheid uitgevoerd.
Het licht in de centrale hal van de schuurtjes is nog altijd niet genaakt. Het zou fijn zijn als dat nog gebeurt. Verder tot zover tevreden met de reparaties die gedaan zijn.
Betere afhandeling
Bewoonster vind dat ze niet op correcte manier behandeld is, en dat ze van kastje naar de muur werd gestuurd. Ze vond ook dat het personeel van zowel Joziasse als onderaannemers soms nonchalant over kwamen als ze voor een kleine reperatie moesten komen. Advies tot betere communicatie en afstemmen planning en vakman ter harte genomen en gesprek prettig beiendigd
geen
3 x telefonish contact met U proberen te krijgen,helaas is dit niet gelukt. Het betreurd ons dat U over een deel van de werkzaamheden in onze ogen onvoldoende tevreden bent.
Beetje vreemd dat ze niet meer in de meanderflat mogen komen,omdat ze van de mensen koffie aangeboden kregen terwijl ze gewoon door bleven werken...ze deden gewoon hun werk en klaar is klaar. Beetje vreemd
mbt het resultaat kan pas op wat langere termijn gezegd worden, maar ik neem aan dat het okay is nu.
De dienst verlening is uitstekent
Heel persoonlijk. Snel. Informatief. Beschikbaar. Flexibel.
Bewoner was wel tevreden, maar had hogere kwaliteits eisen verwacht.
Zou niet weten.
Het was op zich een kleine reparatie, die na telefonisch overleg iets eender werd uitgevoerd, was voor mijn geen enkel probleem. Vriendelijke man en reparatie is netjes uitgevoerd.
Kan niets anders zeggen dat ik heel tevreden ben.Vanaf de melding tot eind resultaat.Ga zo door!!
Joziasse treft geen blaam,vervolg werkzaamheden bij Woongoed