Het betreft voor mij het plafond in onze huis die heel slecht is gemaakt.(oude huis) Goede dienstverlening, snelheid in orde, medewerker vriendelijk en informatief tot slot de reparatie is wat provisionaal en niet permanent. Das jammer maar aan de andere kant, te begrijpen vanuit Joziasse.
Beveelt U Joziasse aan. Ik kan moeilijk nee zeggen. Ik heb daar geen zeggenschap over
Contact gehad met de bewoner, deze gaf aan dat hij wel correct was behandeld door een werknemer van een onderaannemer. In het verleden had hij voor een lekkage gebeld, toen die tijd was hij niet correct behandeld vond hij.
Als het niet zo snel word opgelost dan word er wel al snel contact opgenomen om dat te vermelden. Als het word opgelost word het ook goed opgelost. Heel fijn om te merken dat reparatie verzoeken ook serieus worden genomen.
Contact gehad met de bewoner, hij vond dat hij van het kastje naar de muur werd gestuurd, en dat het de lang duurde voordat het probleem werd opgelost. Bij eerdere opdrachten was hij zeker wel content over Joziasse.
Het probleem is nog niet geheel opgelost, dit omdat er even wat tijd over moest gaan voor er te zien is of de lekkage was opgelost. Dus dat heeft niets met de inzet te maken. Moet nog even opnieuw contact opnemen. Verder superaardige medewerkers.
er valt volgens mij niets te verbeteren.
Aan de bewoonster verteld dat wij er weinig aan konden doen, wel gezegd dat we het probleem voorleggen bij onderaannemer.
Ik heb geen klachten
De communicatie, moet wel verbeterd worden, dit klopte op een aantal punten niet. Voor de rest is het goed gegaan.