Ik wacht alleen nog steeds op een reparatie van mijn muur in de slaapkamer doordat er door mij muur is geboord, met vriendelijke groet prisca van der straten
Contact gehad met bewoner,heeft enquete ingevuld via mobiele telefoon.Heeft verkeerd nr ingetoetst 5 had een 7 moeten zijn .Werkzaamheden waren naar alle tevredenheid uitgevoerd.
Hele vriendelijke,deskundige mensen,die snel werken en heel goed en netjes werken.
reparatie werd - ondanks verouderd model van gebroken scharnier van 'branddeur' - met volharding en tot volle tevredenheid uitgevoerd.
Contact gehad met bewoner beoordeling berust op misverstand,bewoner heeft Enquete van klanten vertellen niet gelezen .Heeft beoordeelt op werk uit het verleden die nog uitgevoerd dienen te worden.werkzaamheden wat betreft de voordeurbel zijn correct uitgevoerd.
Eigenlijkniet, als U op deze manier doorgaat kan het alleen maar beter worden. prima vaklui om door geholpen te worden.
Bij 'Onderhoud op aanvraag' geen (onnodige) vertraging laten ontstaan, om irritatie bij de bewoner te voorkomen.
Tot nu toe ben ik dik tevreden. Wel lijkt het me handig als 'jullie' ook een electr. sleutel hebben naar b.v. trappenhuis of alg. toegang tot de ruimte van de vuilniscontainers. Laatst wilde niemand jullie erin laten. Svp geen gereedschap vergeten. Zo heb ik onlangs een set inbussleutels veiliggesteld. tel:0118-612212