Alles verloopt correct.
Geen
Er gaat vaak een hoop mis met de communicatie dat mag verbetert worden
Bewoner gebeld vindt dat de communicatie tussen monteur en kantoor beter kan/moet,soms komt er iemand voor een reparatie en kan dit dan niet uitvoeren omdat het eigenlijk zijn werk niet is.Men beld dan met kantoor wordt er weer een afspraak gemaakt voor een andere monteur.Dit zou beter kunnen/moeten
Bewoner gebeld berust op missverstand slot voordeur is goed gerepareerd.had nog een reparatie gedaan en dacht dat ze bijde op deze enquette kon beoordelen
n.v.t.
mail lezen, doen wat er gevraagd wordt en afspraken na komen!
Bewoner gebeld beoordeling niet correct,bewoner dacht dat de enquette over alle reparatie's ging die nog uitgevoerd moesten worden.Electrician heeft snel en goed zijn werk uitgevoerd.Afgesproken dat bewoner terug gebeld wordt voor de andere reparatie's
Als contactpersoon van Woongoed ben ik nu vanaf vorige week vrijdag bezig de elektrische tussendeur in het Scheldepleincomplex gelegen aan de Walstraat gerepareerd te krijgen! Hij sluit niet af! Het personeel van Joziasse treft geen schuld doch Walcheren Elektro wel! Die laten het schromelijk afweten.
Prima werk geleverd👍
Zowel loodgieter als stucadoor waren keurig op tijd. Reparaties naar volle tevredenheid uitgevoerd.
Op dit moment.....geen
Prima gedaan.aardige en kundige medewerkers