Normaal gesproken ben ik heel tevreden met Joziasse, maar deze keer ging het wel behoorlijk mis. I.p.v. paar beloofde weken, heb ik drie maanden moeten wachten op een sleutel. Ondanks het feit dat ik steeds om de week telefonisch navraag heb gedaan en u aan herinnerd, verschillende mails heb verstuurd, werd ik niet teruggebeld en kreeg geen reactie en ook geen sleutel. Ik ben wel iemand die liever wel verdiende complimenten geeft dan kritiek, helaas, deze keer niet welverdiend. Hopelijk is dit voor jullie de aanleiding tot verbetering.
Ik heb een half jaar gezegd dat mijn voordeur niet/goed sluit Maar daar is niks aan gedaan en mijn CV maakt nog steeds Herie
Bewoner gebeld uitslag berust op een misverstand,bewoner dacht dat de enqette over alle reparative verzoeken ging.Lamp bij voordeur is goed gerepareerd,gelijk een nieuwe afspraak gemaakt voor de voordeur na tezien.Voor de storing van de cv doorverbonden met ZVU.
Vriendelijk en de problemen netjes opgelost
Na installatie heeft de monteur niet goed gecontroleerd of het goed werkte. Nadat ik hierover belde,kwam hij meteen en heeft het toen prima verholpen en maakte zijn excuus hierover.
De een weet niet wat de ander doet Afspraak gemaakt, komt niemand opdagen, heel de middag thuis geweest, niets gehoord, heel vervelend, niet netjes
Bewoner gebeld tegelwerk in douche keurig hersteld,was nog een afspraak voor herstel van scheur in spackwerk voor vrijdag ,maar niemand geweest afspraak vergeten in te plannen.gelijk nieuwe afspraak gemaakt voor 24-11-16.
Heel snel geregeld.
Wij hebben uw bedrijf leren kennen tijdens het opzeggen van de woning van mijn moeder mevrouw Groen- de Jonge ('t Hof Lustenburg 53 te Middelburg. Het was een erg prettige kennismaking met de heer E. Koppejan. Ik wens u veel succes in de toekomst. Met vriendelijke groet, Caroline Maeijer-Groen
Zeer vriendelijke man die zijn werk prima uitgevoerd heeft.
ik word altijd vriendelijk geholpen en ook goed dank u wel
Slecht behandelt
Bewoner gebeld geeft aan dat deze uitslag berust op een misverstand,loodgieter heeft de lekkage dakkapel keurig uitgevoerd. Beoordeling is gebasseerd op stucwerk in gang waar asbest zit,hier zijn al verschillende mensen voor geweest maar tot op heden nog niets gehoord Erwin gaat dit uitzoeken.Afgesproken met bewoner dat er over terug gebeld wordt.
Jullie zijn goed, maar jullie onderaannemers, bijvoorbeeld elektrotechniek walcheren en Rogers, dat is wel echt slecht, afspraken, niet komen opdagen ect.
Bewoner gebeld reparatie's via de onderhoudsdienst van Joziasse gaat goed ,onderaannemers is wat moeilijker komen afspraken niet altijd na,of bellen af en moet er weer een nieuwe afspraak gemaakt worden.
Bewoner gebeld reparatie is goed uitgevoerd,maar vondt het vervelend dat ze relatief lang moest wachten op de vervolg afspraak ivm drukte